Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, Tfu tfu na razie zgrabnie mi idą zakupy na paczkomat, nawet wybieram chętniej niż polecony.

Ḍryāgan, salve!

tosia_j, A to Pani dziś dostaje medal za nieogar dnia... :great:;)

Znów wali piorunami i leje. Jakiegoś stablizatora ta aura potrzebuje... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja robiłam zwrot przez allegro, koleś twierdzi, że nie dostał, inpost twierdzi, że dostał, ogólnie inpost odpisuje raz na dwa tygodnie.

Dlaczego musi być noc, piątek, wakacje... nic nie można załatwić.

Wieczorami robi mi się smutno :(

[videoyoutube=jQHIB7AdVjQ][/videoyoutube]

Może kompozycja nie jest najmocniejsza, ale jaki on ma piękny głos :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

więc tak - dostałam strasznych, naprawdę strasznych bóli pleców - na wysokości nerek, ledwo chodziłam, ledwo siedziałam

dostałam nimesil. i skierowanie na badania moczu. to był taki ból, jakby mnie na pół miało złamać... Nie wiem czemu pani doktór nie dała mi Naproksenu ( kiedyś na takie objawy dostałam właśnie naproksen i było oki)

przyjechałam do domu, poszłam spać ( byłam po nieprzespanej nocy) ---- obudziłam się kilkanaście minut temu i czuję, że przeszło ( albo ten ból się jeszcze nie rozkręcił)

nie wiem czy brać ten nimesil - to jest już silny lek :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie on się tak przewija na kafeteriach i wizażach jako lek brany na bóle menstruacyjne ---- ale tak się naczytałam w netach, że go wycofali w UE, że ciężki na wątrobę, że skutki uboczne że to już jest "gruba zabawa" :?

jestem strasznie zła na siebie, że nie powiedziałam " czy można naproksen" ( wzięłabym, bo brałam i nic nie było mi po nim).

Tego Nimesilu boję się brać bo się naczytałam. Rozrobiłam ten proszek z wodą, postanowiłam zrobić "próbę"; pomyślałam sobie, że ludzie to pewnie brali na byle dolegliwość i pili tego za dużo i stąd jakieś wycofywania i cyrki. Wypiłam jakieś śladowe ilości i stwierdziłam, że będę czekała co się stanie...... miałam to wypić, ale.....wylałam to. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HoyaBella, biorę raz w miesiącu, bo żodyn nie ma czasu, żeby pół dnia leżeć i robić pod siebie.

Raz w miesiącu.

Tacie zapisywali na bóle stawów.

Tak, czytaj internety, potem ulotkę, na koniec drugi raz internety, to nic nie weźmiesz.

Ale miałam kiedyś fajną fazę jak wzięłam duży ketonal :105:

Zależy od czego ból pleców, jak od nerek to coś rozkurczowego i leczenie przyczynowe, jak od kręgosłupa. to ja bym to smarowała przeciwbólowym zamiast łykać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy od czego ból pleców, jak od nerek to coś rozkurczowego i leczenie przyczynowe, jak od kręgosłupa. to ja bym to smarowała przeciwbólowym zamiast łykać.

w nocy zjadłam 2 nospy te zwykłe, nie "forte" i "przeżyłam ją" :?

na poniedziałek będę miała wyniki z moczu. :? Wiem, że jestem głupia i że okropna i że każdy ma mnie już dość, ale teraz serio żałuję, że nie powiedziałam, że chcę naproksen. Nie umiem się odważyć połknąć tego. Naproksen bym połknęła. Teraz się boję, kiedy po tych śladowych ilościach wypitych mogę zjeść ibuprom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi