Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, uwierz...ja jeszcze nigdy jej chyba nie jadłam. A ostatnio Okrasa cos tam z niej robił i w ogole dowiedzialam się, że ona jest robiona tylko w paru miejscach w Małopolsce i jest opatentowana...wiec musze sprobowac. U nas jest niedostępna.

taki stan umyslu przez lęki albo moze alzhaimer?

raczej to pierwsze... na drugie jeszcze chyba za młoda jestes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł Ludkowie wieczornie!

Miałam gości niezapowiedzianych, własnie pojechali ( a właściwie pojechały, bo kuzynka z córką) i cały dzień spędziliśmy na ogródku, bo powietrze ciężkie, to na zewnątrz przyjemniej. Pogoda oszalała - raz siedziałyśmy w bluzach, a raz w stanikach. :P Kawka, lody, ciasto, grill, bardzo wakacyjnie było. :smile: Miały wpaść tylko na krótką kawkę, ale kuzynka usiadła na słoneczku, włożyła nogi do basenu psa i stwierdziła, że jest jej bardzo dobrze i chwilowo do domu nie wraca... :mrgreen:

Teraz zrobiło się czarno. Bardzo ale to bardzo mi dokuczają te zmiany ciśnienia. :bezradny: Chyba żadnego roku tak nie było - może ze dwa stabilne dni w lipcu.

Umówiłam się, że pojedziemy jutro na wystawę, ale warunkowo, bo absolutnie nie wiem, jak się będę czuła. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi