Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Kuźwa, tu znowu o jedzeniu. A mnie znowu mdli i odrzuca od jadła wszelakiego

no ja też tak mam. jak patrzę na swoje udźce wielkie, na te ogromniaste za szerokie ramioniska jak u pływaczki z NRD i brak cycków to mnie po prostu trzęsie i wiem że muszę schudnąć, bo nie wyjdę z domu.

już ledwo oddycham bo otworzyłam plik z magisterką i utknęłam na jakimś zdaniu. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, też chudnę przez nerwicę, ale to już wiesz. Chociaż ostatnio siedzę w domu i się pilnuję (staram się), żeby jeść regularnie, nawet jak mnie cholera bierze. Zobaczymy, jaki tego będzie efekt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie :D

Nie spałam dzisiaj, jestem w słabej formie psychicznej. Nie tylko moje sprawy mnie martwią, ale i operacja Syna w przyszłym tygodniu, dobijają mnie. Znowu gonitwa myśli, przyśpieszone bicie serca, lęki...

Muszę powrócić do relaksacji, tabletek wyciszających, bo nie chcę powrotu do przeszłości.

Na jutro mamy zaproszenie na ślub syna znajomych - chcemy być, raczej pojedziemy, mimo wszystko.

Purpurowy, takie chudnięcie może powodować nadczynność tarczycy, dlatego dołączam do tych, którzy namawiają Cię do wizyty w przychodni.

Davin, witaj :D , dawno nie byłeś tutaj. Radzisz sobie jakoś?

Miłego, piątkowego wieczoru życzę :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HoyaBella, wcale nie jesteś głupia, tylko się spinasz. Za bardzo chcesz. Z czego ta praca? Jaki temat?

nie mogę powiedzieć, bo usłyszę salwę "coooooo?" i "to ty z takimi problemami osobowościowymi i komunikacyjnymi poszłaś na t a k i e studia? ". No poszłam. Uparłam się i poszłam i teraz zbieram za to od wszystkich, a najbardziej od rodziców.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi