Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Heloł wszystkim wieczornie!

cyklopka, Ale jak bez kawy??? :hide: I tak już piję dwie na dzień... I jak bez dymka, zwłaszcza z rana. :hide: Wszyscy śpiom, ja z kubasem kawy i papieroskiem idę obcykać pogodę i porozmyslać nad istotą życia... ;)

Ciągle przymierzam się do rzucenia palenia, ale jak sobie dołączę do moich jazd jeszcze telepawkę odstawienną, to będzie dopiero masakra... :bezradny:

Lusesita Dolores, Życzę wytrwałości!

mirunia, Może masz rację, że znów wpadnę w rytm pracowy po urlopie...

Miałam kiedyś te tabletki... Koopa... Ale może spróbuję znów, bo to dawno było. Cała noga jest napuchnięta... :bezradny:

Jak gadałam dziś z Platkiem to stwierdziłam, że jednak chyba zdecyduję się na jakieś tabsy hormonalne, choć się bojam, bo tak nie można funkcjonować, nie dość że łeb zrypany, to jeszcze w potworę jakąś się zamieniam. :shock:

Kochana jeszcze 2 dni wytrzymaj i urlop!!!!

na_leśnik, Podziwiam za dobry nastrój w tym ukropie. :uklon:

Boszsz jak mi się chce spać... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, ja to wiem bo widzialam ile razy rezygnowalas z pracy , z kazdej sama rezygnowalas. Tobie sie nawet dwa dni nie chcialo jezdzic na zajecia do tego osrodka do ktorego jezdzilas no to jaka szkola? Helooo!!!! Niestety pisze co mysle , wiem ze szczerosc to moze zla cecha ale taka jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Wysepko :D

Lusesita Dolores, mimo, że konsekwencja i systematyczność, jak sama wiesz, nie są Twoją mocną stroną-próbuj, nie rezygnuj z marzeń i pomysłów :D:!::great:

Kolejny wieczorny spacer i zawroty głowy, skok ciśnienia itd...podejrzewam, że stresy, które mi ostatnio towarzyszą, uaktywniły lęki, niestety...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi