Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, no i tak ma być! :mrgreen:

A jakby mendy chciały wrócić to kopa w jajka (czy co tam demony mają), kropidłem przez łeb i z dyńki aż im rogi popekają! smileys-praying-931534.gif

Sigrun, gdzieś była jak cie nie było? :mrgreen:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł wszystkim wieczornie!

cyklopka, Ale jak bez kawy??? :hide: I tak już piję dwie na dzień... I jak bez dymka, zwłaszcza z rana. :hide: Wszyscy śpiom, ja z kubasem kawy i papieroskiem idę obcykać pogodę i porozmyslać nad istotą życia... ;)

Ciągle przymierzam się do rzucenia palenia, ale jak sobie dołączę do moich jazd jeszcze telepawkę odstawienną, to będzie dopiero masakra... :bezradny:

Lusesita Dolores, Życzę wytrwałości!

mirunia, Może masz rację, że znów wpadnę w rytm pracowy po urlopie...

Miałam kiedyś te tabletki... Koopa... Ale może spróbuję znów, bo to dawno było. Cała noga jest napuchnięta... :bezradny:

Jak gadałam dziś z Platkiem to stwierdziłam, że jednak chyba zdecyduję się na jakieś tabsy hormonalne, choć się bojam, bo tak nie można funkcjonować, nie dość że łeb zrypany, to jeszcze w potworę jakąś się zamieniam. :shock:

Kochana jeszcze 2 dni wytrzymaj i urlop!!!!

na_leśnik, Podziwiam za dobry nastrój w tym ukropie. :uklon:

Boszsz jak mi się chce spać... :roll:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

J3RZY62, od 25 a le kulminacja bedzie od srody do niedzieli

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, tramwaje jezdza do 9 rano pozniej sa skupione na strefach i rownie dobrze moge nie miec czym wrocic albo bedzie taki tlum ze nie wsiade bo nie wolno jezdzic samochodami , beda wylaczone z ruchu samochodowego ulice.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, jakbyś potrzebowała fachowca od egzorcyzmów to daj znać. Nawet Ci zniżkę dam :mrgreen: .

kosmostrada, jak na każdego dystymika przystało, dobry nastrój to moje drugie imię :angel: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, no ba, jak każdy magister teologii. Ale one są ważne tylko na terenie EU, więc nie licz na szybką interwencję jak się znów będziesz gdzieś po Bośni i Hercegowinie włóczyć :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, kuźwa weź mi tu interesów nie psuj :evil: . Trzeba było mi to priv napisać a nie tutaj. Odpaliłbym ci cześć zysków za milczenie, ba, nawet bym oponę od Żuka dorzucił w ramach premii. Ale cóż. Była okazja zarobić, ale wyszła...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Mnie się ciągle ta moja prywatna, własna, mała sekta marzy. Matka boska od chadowców. :mrgreen:

Coś już z tego co pamiętam, wspominałaś na ten temat. Chyba nawet się zgłosiłem jako pierwszy wyznawca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, i nie porzuciłam tego planu na życie.

A ja nie porzuciłem chęci pozostania pierwszym wyznawcą. Od 2011 szlajam się po sektach i trochę mi brakuje jakiejś ideologii którą mógłbym fanatycznie wyznawać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Lusesita Dolores, a ja Ci powiem żebyś spróbowała. Jak nie spróbujesz to na pewno się nie uda, a jak spróbujesz to może się udać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, ja to wiem bo widzialam ile razy rezygnowalas z pracy , z kazdej sama rezygnowalas. Tobie sie nawet dwa dni nie chcialo jezdzic na zajecia do tego osrodka do ktorego jezdzilas no to jaka szkola? Helooo!!!! Niestety pisze co mysle , wiem ze szczerosc to moze zla cecha ale taka jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, jeżdżę tam raz w tygodniu

Rezygnowalam z pracy bo bałam się mamę zostawić z ojcem alkoholikiem:(((

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, raczej co innego pisalas jak rezygnowalas ... ale nie bede juz wnikala .

Ide do lozka bo rano wstaje .

Spokojnej nocy wszystkim !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Wysepko :D

Lusesita Dolores, mimo, że konsekwencja i systematyczność, jak sama wiesz, nie są Twoją mocną stroną-próbuj, nie rezygnuj z marzeń i pomysłów :D:!::great:

Kolejny wieczorny spacer i zawroty głowy, skok ciśnienia itd...podejrzewam, że stresy, które mi ostatnio towarzyszą, uaktywniły lęki, niestety...

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, spadam również...

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi