Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli tak czy siak muszą być ''życzliwi'' albo rodzina albo lekarz.Jeśli rodzina nie pójdzie do sądu a człowiek nie zobaczy żadnego psychiatry to mogą mu na skoczyć.

Ciebie, Ghulu jeden, to powinni od razu żywcem zakopać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana tak juz minela , teraz tylko cmi mnie glowa. Niestety nie wiem jak a sie jutro obudze bo @ hula wiec do pary z nia moze i migrena.

Ide zaraz pod prysznic i poczytam.

Wrocilam to juz tez nic nie zrobilam , ledwo na oczy widzialam.

A w nocy malo spalam bo mialam lęki przed powrotem po tygodniowej niebytnosci , do pracy.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej :papa:

tak, schodzę z esci. Brałam co drugi dzień przez 2 mies., teraz co trzy dni. Odczuwam już w 3 dniu ten brak ssri, najlepiej się czuję w tej 2 dniowej przerwie.

To jak z tego esci można całkiem zejść? To mnie przeraża.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary,pisz dalej...chcę się od Ciebie czegoś nauczyć :D

Lekcja 1: Jechanie Adminom i Moderacji od tych przebrzydłych Razwiedczyków jest zawsze piękne, słuszne i zbawienne. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Kochana moim zdaniem możesz się się czuć bezpiecznie, bo masz ze swoim lekarzem stały kontakt, w razie co będzie na bieżąco kombinował, a nie że masz następną wizytę za 3 miesiące i w doopie co się z Tobą przez ten czas będzie działo. Tak że dziękować, że jesteś w takich rękach i słuchać się pilnie! ;)

cyklopka, Nie jest dobrym pomysłem nie brać leków, dobrym pomysłem jest się zrelaksować przed egzaminem. Będzie dobrze!

AtroposIsDead, opowiadaj, gdzie jedziesz tym razem? :105:

mirunia, Leń przychodzi po śrubce, wydaje mi się to zupełnie naturalne. Gorzej stała śrubka, lub stały leń... ;) No zimno, siedzę w szalu. :roll:

Nihil, Zdradź jakim cudem nie masz jeszcze żadnego osta? ;) Jakieś koneksje? W zasadzie jesteś uroczą osobą? :D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, A można mieć kontrolę nad swoim snem? Znaczy powiedzieć sobie - zasypiam 23.48, przesypiam pięknie całą noc z sympatycznymi snami, budzę się świeża rześka 7.42. ;) prosze o metodę, chętnie zapłacę. :D

Nihil, a tam pod pokładami trollostwa - dusza człowiek z sercem na dłoni... ;)

Purpurowy, Proszę o szczegóły tej teleportacji. :105:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, Proszę o szczegóły tej teleportacji. :105:

Mam dosyć blisko do wschodniej granicy, a że na granicy zawsze ktoś czegoś potrzebuje, to chciałem troszkę dorobić do renty i pomóc komuś w pewnej sprawie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, To następny cel - Paryż! :great::D

Z tym Paryżem to bardzo wątpliwe. Nawet nie wiem czy brat jeszcze tam mieszka. Bo wiesz, moje możliwości finansowe starczą w najlepszym wypadku na dojazd autokarem (o samolocie nawet nie marzę) w tą i z powrotem, a o wynajęciu czegokolwiek w Paryżu na czas pobytu to nawet nie mam co marzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi