Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, przykro mi czytać, że czujesz się dziś zdołowana.. Zapodaj sobie wieczorkiem coś przyjemnego :D Grę o tron, ulubioną muzykę, cokolwiek co przyniesie Ci ulgę. O, wiem! Odlewki :D (pamiętam co to hehe). Nauka nie poszła w las ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, ja tak zawsze robie ze znajomymi , robimy liste rzeczy ktore chcemy i wreczamy przed urodzinami , wypisuje sie na niej kilka rzeczy zeby bylo w czym wybrac i zeby byla niespodzianka . Tak jest lepiej bo to sa prezenty wyczekiwane i wlasnie trafione.

Co do perfum to mam ich sporo , sporo mam tez na liscie chciejstw wiec facet sie moze w tym pogubic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wieczornie!

rolosz, Kocykowanie to dopiero czas zacząć, bo niespodziewanie odwiedziła mnie rodzicielka.

Och jak fajnie, że moc u Ciebie jest! :great: Czekam cierpliwie na swoją kolej... ;)

Purpurowy, Takie chciejstwo na % to będzie Cię brało, ale nie daj się! Idziesz na lekcje gitary?

JERZY62, Ja dziś za 7.50 kupowałam truskawki. Nie wiem, czy zejdzie cena...

Nie dość, że zimno, to leje... :evil: Czekamy z psem na chwilę suchości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli tak czy siak muszą być ''życzliwi'' albo rodzina albo lekarz.Jeśli rodzina nie pójdzie do sądu a człowiek nie zobaczy żadnego psychiatry to mogą mu na skoczyć.

Ciebie, Ghulu jeden, to powinni od razu żywcem zakopać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana tak juz minela , teraz tylko cmi mnie glowa. Niestety nie wiem jak a sie jutro obudze bo @ hula wiec do pary z nia moze i migrena.

Ide zaraz pod prysznic i poczytam.

Wrocilam to juz tez nic nie zrobilam , ledwo na oczy widzialam.

A w nocy malo spalam bo mialam lęki przed powrotem po tygodniowej niebytnosci , do pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi