Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, człowiek wpada tutaj jak do znajomych, to już chyba uzależnienie :lol:

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczarowanaaa, witam Cię również...środa była trudnym dniem dla mnie też. Chyba to jednak wina pogody...

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, człowiek wpada tutaj jak do znajomych, to już chyba uzależnienie :lol:

Uzależnienie, albo po prostu sympatia do ludzi którzy się tutaj udzielają. Miejmy nadzieję że to drugie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczarowanaaa, rozumiem Cię, bo ja mieszkam na 8p i część mieszkania jest od południowo-zachodniej strony, a ja upały znoszę bardzo źle.

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, myślę, że to uzależnienie od sympatycznych rozmów właśnie, choć bywają i te mniej przyjemne, ale rzadko...na szczęście!!

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, myślę, że to uzależnienie od sympatycznych rozmów właśnie, choć bywają i te mniej przyjemne, ale rzadko...na szczęście!!

I oby jak najrzadziej te nieprzyjemne były.

Bo to forum jest od tych przyjemnych. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, :great:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Całe szczęście w naszych chorobach ze chorujemy w dobie telefonów telewizji internetu itp itd...

No na szczęście, bo bez internetu to już w ogóle bym z ludźmi nie miał kontaktu. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobranoc moi Drodzy, miałam ciężki dzień...chyba już położę się :papa:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :papa:

Myślałem że znowu coś z forum nie tak, ale to po prostu u mnie internet szwankuje.

Przez jakiś czas forum szwankowało, u mnie był błąd 503 service unavailable.

Ciesze się że odzyskałeś swój stary nick :smile:

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Wróciłam wczoraj późno i czułam się zdecydowanie zawiedziona, że nie mogę poczytać wieści od Was przez zepsute forum.

Dzień wczorajszy spędziłam aktywnie, towarzysko i rodzinnie. Nie mogłam się powstrzymać, żeby się nie rozpieścić ( w końcu był Dzień Dziecka) i kupiłam sobie ostatnią książkę Pratchetta z serii Świata Dysku. Nie spodziewam się zbyt wiele, trudno napisać świetną tryskającą humorem książkę jak się jest umierającym z Altzheimerem, no ale to taki hołd.

Teraz popijam kawkę z kubasa termosowego, zrobiłam sobie pyszną w domu tak ku milszemu dzionkowi. I staram się trzymać pion. Wczoraj w pracy wpadłam w czarną dziurę. Pamiętałam, że podniosłam słuchawkę telefonu, a dalej pustka. Nie wiedziałam z kim, nie wiedziałam o czym i czy w ogóle skończyłam rozmowę. Po czasie odzyskałam pamięć, ale jakoś mnie to zasmuciło.

U mnie ciąg dalszy lata, ale wieczorami i nocami popaduje, można wywietrzyć i oziębić chałupę, roślinki nie cierpią, no byle tak dalej.

Miłego czwartku!!!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już niedługo czeka mnie pierwszy lot na paralotni

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi