Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, ogólnie efedryna i pochodne efedryny magicznie osuszają nos. Np. sudafed. Z saszetkami bym uważała, bo one mają duże dawki paracetamolu. No chyba, że jest gorączka i plery bolą.

Ej, wrzucić fotkę z kolegą z pracy, który wygląda nieźle, ale jest totalnie nie w moim typie, na fb i napisać, że mam chłopaka, czy za słaby żart? :bezradny: Może nie wszyscy mnie wystarczająco dobrze znają. :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, tak, efedryna, pseudoefedryna - to jest też w gripexie. Ale nie ma co się truć tym, lepiej połykać rutinoscorbin, rutinacea, plus kropelki z wodą morską.

Moim zdaniem słaby żart z tym zdjęciem. Może chłopak nie chciałby wisieć na cudzym koncie fb. :bezradny: To raczej żart w stylu 18 latek.

Już się kończy dzień 1 kwietnia, a każdy inny dzień też jest dobry na śmieszkowanie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, nie mam go w znajomych i nie powisiałby dłużej niż godzinkę-dwie.

Ale faktem żart ubogi.

A ja mam emocjonalnie 8 latek, w pełni zintegrowałam się z moimi drugoklasistami. :angel:

Podobno najwięcej pacjentów na toksykologii to ci, którzy brali paracetamol w synonimach i mieszankach, a osłabiona wątroba wbrew reklamie nie przetworzyła :mhm:

cyklopka, poezya i klasyka zony przyjaźni :')

Ale że czo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie leje i zimno , zmarzlam dzis a w pracy tyle pracy ze nie mialam czasu zjesc .Po drodze wstapilam do baru mlecznego na zupe ciepla za 2,70 bo juz mi slabo bylo jak nie wiem , i dobralam leniwe z maselkiem i bula tarta , wieki nie jadlam za calosc obiadu mi wyszlo 7,60. :mhm:

Do tego sie zarazilam od kolezanki w pracy katarem bo ona chodzila zakatarzona a siedziala u mnie w sekretariacie i pisala jakies pisma a wszedzie trwaly spotkania kontraktowe i zajecia no i mam ...Gluta i kaszel , wzielam juz neosine i pije herbate lipowa z miodem :blabla::bezradny:

kosmostrada na zatoki polecam satorin forte , ja to lykam , kuracja miesieczna ale naturalna i ladnie mi odczopowalo i glowa mniej od zatok boli.

mirunia grzeje lampa kolano bo mnie znow zaczelo bolec na takie zamieszaknie pogodowe . Padalo prawie caly czas .Zrobilam potrawke z kuraka z zielonym groszkiem , prosta , szybka , smaczna i nie tlusta :great:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi