Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, teraz jak nie pijesz i jest chyba lepiej... to jest pytanie dla samego Ciebie... pić albo nie pić oto jest pytanie?

Wiadomo że nie pić, ale boję się że ta wódka na świątecznym stole mnie skusi, więc chyba po prostu zostanę w domu żeby mnie nie kusiło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A a-moll,Purpurowy to tylko piętro niżej od e-moll-więc znasz już chwyty podstawowe, na których jesteś w stanie wygrać prawie wszystkie biesiadne piosenki plus Okudżawa (są niezwykle proste) :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A a-moll,Purpurowy to tylko piętro niżej od e-moll-więc znasz już chwyty podstawowe, na których jesteś w stanie wygrać prawie wszystkie biesiadne piosenki plus Okudżawa (są niezwykle proste) :yeah:

a-moll sądząc po rozpisce będzie za dwie strony. ;) Co prawda niby ten chwyt znam, bo próbowałem się co nieco uczyć wcześniej na własną rękę, ale na razie chcę się skupić na tym co mówi instruktor i nie dokładać nic od siebie, bo tylko mi się bałagan w głowie zrobi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym(a-moll)miał(e-moll)gitarę(a-moll)tobym(d-moll) na niej(a-moll)grał(e-moll)opowiedziałbym(d-moll)o swej miłości(a-moll)którą (e-moll)przeżyłem sam(a-moll) :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym(a-moll)miał(e-moll)gitarę(a-moll)tobym(d-moll) na niej(a-moll)grał(e-moll)opowiedziałbym(d-moll)o swej miłości(a-moll)którą (e-moll)przeżyłem sam(a-moll) :great:

Najgorsze że on mnie straszy "Ona tańczy dla mnie". :hide: Nie to żebym miał coś do disco-polo, czasem nawet oglądam Polo TV, ale tej piosenki nie znoszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi