Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

misty-eyed, Aniu dziekuje za przepisy , juz sobie je pozapisywalam i na pewno kiedys wyprobuje :) Z portalu mniam mniam tez korzystam :)

kosmostrada niedziele mialam zaiste bardzo fajna :) Jestem zadowolona z tego dnia , zreszta ogolnie z weekendu.

A dzis ... migrena mnie powalila. Dobrze ze wczoraj bylam na wystawach bo dzis mam trudnosc zeby z domu wyjsc , no chyba ze z miska pod pacha...

Nienawidze @ , czemu sie kuzwa kobiety musza tak meczyc , nie dosc ze dolegliwosci plynace od @ to jeszcze migreny , wymioty i zawroty do tego. Bede musiala chyba zadzwonic do pracy ze nie przyjade bo jak???? Wymiotuje od rana a bol mam taki ze mam wrazeni iz glowe mi rozsadzi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, ja lezec nie dam rady bo jak leze to mam jeszcze wiekszy .... a tak kolowacieje mi ekran przed oczami i zbiera mnie na wymioty .... Wiec na niego jak najmniej patrze ... Ja przy migrenach musialam i isc na zakupy i czasami nawet do pracy , jesli nie wymiotowalam oczywiscie bo z wymiotami juz ciezko raczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnie dwa tygodnie ty była po prostu bajka. Żadnych objawów. Wspaniałe spacery do 15-stej później wyjścia z kolegami na stare miasto. Myślałem, że napisze poradnik jak wyjść z nerwicy. W piątek zrobiłem coś ryzykownego dla firmy i dostałem napięć. Od tej pory trzyma mnie mocne napiecie prawdziwa meczarnia. Kompletnie nie wiem co mam robic - nie moge usiedzieć przy kompie a jak spaceruje, to męczy mnie napięcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, napiecie trzeba rozladowac jak wtedy cwicze lub chodze na kijach .Kortyzol musisz obnizyc to ono spadnie.I nie , nie pomoze chodzenie zwykle po pokoju tylko wysilek fizyczny taki zeby sie zmeczyc.

Choicaz wiem ze Ty nasze rady i tak masz gdzies bo zadnej nie zastosujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi