Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, Z tego pamiętania o perfumach to potem robi się coś takiego, że człowiek się czuje nieswój bez nich... :D

Jakie są najmodniejsze kolory paznokci? :105:

Czy lęki dotyczyły pewnych polubień w necie?

Niekoniecznie kolory paznokci, ogólnie wybrany kolor roku przez firmę nazywającą kolory i tworzącą palety do druku, i dla projektantów mody - kwarc różowy i chłodny błękit. Pomalowałam na ukos, dałam złotą naklejkę i przezroczysty z różowymi i srebrnymi nitkami. Przegięłam.

Nie, lęki takie bardziej, że wojna jest w interesie tych, którzy udają, że apelują o pokój, więc dobrymi chęciami się nic nie rozwiąże, bo ktoś ma w tym cel i tym steruje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł wieczornie, co u Was?

Mam naprawioną lodówkę - to dobra wiadomość ( już rwaliśmy włosy z głowy, że trzeba kupić nową). Wiadomość zła - kosztowało to 4 stówki... :evil: Na okiełznanie nerwa poszłam na długi spacer z psem...

cyklopka, Nie patrzyłam na Pantone w tym roku. Bardzo ładne kolory zwłaszcza w duecie. Lubię różowy w dodatkach -zwłaszcza w apaszkach ( bo mi pasuje, nie tyle z lubości do tego koloru ;) ). Fajne pazurki z tego też mogą być.

Sigrun, Jak wyszła kaczucha?

detektywmonk, Trzymaj się , przy grypie to tak jest. Minie.

Marcin2013, Przykro mi, że Twoja mama znów w szpitalu.

Carica Milica, No to już komfortowe mycie bliziutko. :great: Niech Ci się fachowiec uwinie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niie mam dzisiaj zajęć z panią, posiedzieć i pogadać ok, ale objechać mi się nie chciało, to mam :great:

Poszłam na pocztę po jakiś durny polecony, a to się okazało, że lalka już jest. Ale te potworki mają dużo większe głowy niż zwykłe Barbie, dziwnie wyglądają koło siebie. No cóż, i tak na razie schowałam, bo mam za dużo rzeczy na wierzchu, w tym zabawek.

Swoją drogą jutro biorę małą maskotkę węża do szkoły, bo czytałam artykuł, że dzieci uczą się tylko tego, na co reagują emocjonalnie. A muszą się emocjonalnie przywiązać do dodawania "-s" do czasownika. Sssssssssssssssssssssssss!!!!! Dobrze, że jest ta mała maskotka wąż, bo nie będę musiała brać Oris, bo trochę dziwnie bym z nią wyglądała, jest duża i przykuła by za dużo uwagi.

No i co robić z tak dobrze rozpoczętym wieczorem. Bąki zbijać? Ehehehehe, powiedziałam "bąki".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi