Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Lusesita Dolores, musisz czekać, aż lęk minie, bo tak naprawdę nic się złego nie dzieje :mhm:

Dobra, koniec udawania, że się uczę albo robię coś do pracy. Kładę się, pogram w kropsiałki, pociągi i łamigłówkę gryznę i coś niezdrowego na noc zjem :zzz:

1596064.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Wszystkim :********

Wstalam z bolem glowy a zaraz terapia - niestety ( mialam napisac co osiagnelam na niej a czego mi sie nie udalo) i pozniej warsztaty.

Wczoraj wymienilam sie w pracy z kolezanka perfumami --- ja wzielam od niej Reveal Kleina i to jest to , to drugie perfumy po Bottedze ktore sa moim skin scentem :105::105::105: Idealnie stapiaja sie z moja skora , sa cudowne , czuje sie w nich wspaniale.Tak pachnie moja skora.

Kocham , kocham , kocham.

I mam cala flasie 30 ml :105::105:

Poza tym naciskaja na moj staz w pracy bo chca zebym byla codziennie , sa zadowoleni , milo mi szalenie.

Pogoda szara , bura nijaka , zeby mi bol glowy minal bo tak mam lęki jeszcze wieksze niz zazwyczaj.

Carica Milica tulam :******** mam nadzieje ze Twoje lekarstwa sie rozkreca i bedziesz se czula o wiele lepiej .

Milego dnia !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!!!

Piję dobrą kawkę. Głowa boli i spać się chce. Terapia zaliczona, teraz się kręcę, pójdziemy z futrzakiem na spacer, a potem na chwilę do pracy. Trochę mam drobnej roboty, ale na luzie - swoje zrobię i z powrotem do domku. Nie przeszkadza mi to, mimo że niby urlop. W sumie się cieszę, bo może w pracy się trochę ogarnę.

platek rozy, ***** Gratuluję Kochana sukcesów w pracy!!! Myślę, że już się przyzwyczaiłaś i jesteś gotowa chodzić codziennie. Tydzień pracowity, ale kaska na przyjemności większa.

Ale miła rzecz z tymi perfumami... :105:

Miłego wtorku!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć! ^^

kosmostrada, i co, obudziłaś się dzisiaj 10 lat młodsza? :>

Ja się obudziłam wyjątkowo późno, ale mam dzień kobiecej słabości, więc kawa, ciche cierpienie w bólu i dzień w którym wszystko sobie mogę wybaczyć.

Właśnie odkryłam nowy program do robienia gier, taki prosty i się zachwycam. Przyszłość maluje się pozytywnie.

platek rozy, dawno żadnego zapachu sobie nie kupiłam, też bym chciała :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Jak dobrze, że zaraz do domu. :yeah:

Dzisiaj dzień cięższy dla mnie, jakieś zawroty głowy mocniejsze niż zwykle, a przez to lęk chwilami mnie łapie. Chyba w złej pozycji spałam i wydaje mi się, że to od kręgosłupa szyjnego, bo i bark pobolewa, ten, na którym usypiam i budzę się.

Ciemno i ponuro na dworze, więc i nastrój bardziej ponury... kiedy to słońce nas utuli swym światłem? :shock:

platek rozy, od razu masz humor lepszy z powodu satysfakcji zawodowej i zapachu perfum... oby było więcej różnych radości, które pomagają żyć codziennością!!!

A głowa boli pogodowo. :bezradny:

kosmostrada, ostatnie chwile nawet pracowo spędzasz - sumienny pracowniku!

Jak tam samopoczucie i przygotowania urlopowe? ... Słońca życzę i wewnątrz i na zewnątrz!!! :D

Aurora88, dzisiaj dany Ci wypoczynek i rozpieszczanie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie popołudniu słońce wylazło. Jak miło.

Co by się nie działo wiosna już jest, bo w krzaczorach, gdzie chodzę z psem są już kwiatuszki! :yeah:

Aurora88, 10 lat młodsza może nie, ale jest lepsze wrażenie ogólne mojej twarzy... ;)

To dziś masz odpoczywanie.

mirunia, Hej Kochana! No posiedziałam 3 godzinki w pracy, zaległości nie będzie, a i puls trochę uspokoiłam. Dziękuję, a samopoczucie na skraju wyczerpania nerwowego... :bezradny:

Niech słoneczko też Cię porozpieszcza w najbliższych dniach! Za długo pewnie spałaś w jednej pozycji, mnie też czasami bark przez to pobolewa, ale to na całe szczęście mija. Na pewno po powrocie nasmarujesz się maścią i będzie lepiej.

Lusesita Dolores, bardzo mi przykro... :(

Davin, Jak się czujesz?

PannaNatalia, Dawno Cię nie było, co u Ciebie?

piękna, I jak dzionek, miło się rozwinął? :smile:

Cześć Chłopaki!!!

Chyba się zdrzemnę, bo jestem strasznie zamulona i obolała, a nie chcę brać kolejnego procha przeciwbólowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi