Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY62, wielu ludzi, zdrowych, zadowolonych życia uprawia sporty, aby właśnie być zdrowym, zrelaksowanym. Ludzie bez efki mają takie same stresy jak my z tym że lepiej sobie radzą m.in. dzięki temu że potrafią się odstresować poprzez sport, pasje, zajęcia które sprawiają im przyjemność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, jesteś młodziutki, a piszesz jakbyś był u kresu życia. Nadwaga to na szczęście nic trwałego. Jak będziesz chciał to możesz schudnąć. Alkoholizm też jest uleczalny tym bardziej kiedy masz tak krótkie doświadczenie.

Mentalnie się czuję jakbym miał z 80 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Właściwie to chciałbym żeby było trochę jak w średniowieczu. Nie było by takich numerów że zaraz kończę 22 lata i ani jednej randki nie miałem. Skończyłbym 16 lat, znaleźli by mi żonę i gitara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, klon działa lepiej się czuje rewelacji nie ma ale lepiej troszku się czuje.

No to dobrze że już lepiej.

Jak w grudniu naćpałem się tego relanium to czułem się cudownie. Dziwne, bo to lek uspokajający.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, myślałem że uda Ci się nie pić bo byłeś uspokojony tak że przy szukaniu płyty nie rzucałeś jobami ;)

Abstrahując już od alkoholu, to aż sam się zdziwiłem że ja na co dzień taki wkurzony chodzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, to nie jest "abstrahując od alkoolu", chodzisz wkurzony, bo picie powoduje agresję. Proste jak budowa cepa

Ale jak nie piłem to też cały czas chodziłem wkurzony.

Jak bomba zegarowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi