Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, wcale się nie dziwię, że masz reisefieber - serce matki. Ale młody da radę, niech się uczy samodzielności - takie wyjazdy to dobra szkoła życia. Bądź spokojna. :D

Ja już po obiedzie, gorący kotlecik +ziemniaczki i szczypiorek ze śmietaną = objadłam się nieźle. Kilka kotletów jak zwykle zamrożę. :D

Chyba też zrobię sobie małą kawkę i odsapka popołudniowa przy sobocie. ;)

Cześć Chłopaki! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy

Marcin2013

ja biore ten lek a na co on jest

Bierzesz lek a nawet nie wiesz na co. :mrgreen:

A tak na poważnie to sam dopiero w 2013r zacząłem się interesować co biorę. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk lewatywe ci zrobie za te liki :)

przyda sie w walii kiedy czeka mnie 25km pieszego marszu z ekwipunkiem pod górę spanie w namiocie i brak toalety i papieru toaletowego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie techniczne pytanko dlaczego po jakimś czasie (dość krótkim) wygasa opcja edycji posta ? Nie lepiej byłoby jakby wygasała po pojewieniu się kolejnej odpowiedzi w temacie ? Chciałoby się coś dopisać i co śmigać posta pod postem ?

Admin mówi, żeby trzaskać posta pod postem :bezradny:

Za pisanie "seks" przez "x" też będzie cło 8) Ciekawam, kiedy w końcu w łeb dostanę :hide:

nieboszczyk, dlaczego nie możesz sam zapakować papieru toaletowego do ekwipunku? Dobre są też jednorazowe chustki nawilżane.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi