Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Jakoś się zebrałam rano i staram się pozytywnie nastawić. Koleżanka rozkręca kawiarnię i idziemy bandą na nieoficjalne otwarcie. Niestety w samo południe, wszystkim tak bardziej pasowało niż pod wieczór, kiedy ja jednak lepiej funkcjonuję. Ale cóż, przecież nie mogę pozwolić, żeby franca mi zabrała atrakcję weekendową. Oczywiście mam telepawkę, nie mogę jeść i mi słabo. :roll:

Fajnie by było czasami jak normalny człowiek po prostu wychodzić, wyjeżdżać bez żadnych sensacji somatycznych. :bezradny: No ale nic. Głowę mam umytą, jeszcze machnę oko i jakoś to będzie. Bliziutko, więc w razie co mogę umknąć do domu. ;)

Miłego dnia! Popiszcie co dziś porabiacie.

Carica Milica, Spokojnego podróżowania bez dodatkowych atrakcji ;) !!!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. U mnie po staremu. Mętlik w głowie. Nadal niechęć do życia. Po co to wszystko, po jakiegoś grzyba być jakąś Natlą Miness, skoro i tak wszystko ulega rozpadowi. Popijam nalewkę z porzeczki i udaję życie z luksusem. Bo akcyza to podatek od dóbr luksusowych.

Wcześniej monk.2000

http://natlaminess.blogspot.com/

Oficjalny blog, na który serdecznie zapraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, o której wyruszasz?

kosmostrada, zapowiada się fajna posiadówa. Machnij tam kawę czy dwie za forumowiczów. Może być inka :P .

Ja od rana też pakowanie. Jeszcze nie dobrnąłem do tego levelu, że walizka się domyka...

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, i tak codziennie kac, nie myślisz jakoś tego przerwać?

Najprostszym sposobem na przerwanie tego jest wiesz co, ale ja tam w życiu nie pójdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i co tam Kochani, jakie plany na wieczór?

Miłe spotkanie. Pyszna kawa, ciasta, domowy chlebek z pastami. Menu bardzo fit, bezglutenowo i wegetariańsko

( brownie na kaszy jaglanej, marchewkowe na mące gryczanej i takie tam). Będę miała miejscówkę na dojście w kapciach. ;)

Pojechaliśmy na pierwsze zameldowanie się u weta z futrzanym przestępcą, potem małe zakupy, obiad i teraz klapłam z kawą.

Mamy iść wieczorem do kina (znów z całą poranną bandą). :zonk:

Pogoda śnięta, popaduje, mnie boli kark z porannego napięcia. Czyżby mi się szykowała weekendowa drzemka? 8)

na_leśnik, Dziabnęłam prawdziwą kawę, a co tam. :D Dzięki za dobrą energię.

Mirunia Platek odezwijcie się Dziewczynki, jak się dziś czujecie.

Purpurowy, Boję się, że to nie real ją wciągnął, tylko jest nie za dobrze... :( Może się odezwie...

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :*********

Ja sobie zyje pomalu ;) Piekna pogoda W Kraku --- plus 15 i slonko bylo wiec bylam na spacerku a pozniej w Rossku , w pepco ( gdzie nabylam fajna kiece na skorzastym pasku , za cale 20 zl, bedzie do mojej kurtki z eco skory) i w Lidlu po suszone pomidorki bo teraz jest promocja ze dwa slokiki sa za 8 zl.

A w domu popralam , pomylam kuchnie , pocwiczylam i zrobilam na obiad kuraka w pomidorowym sosie z migdalami .Teraz zupe jeszcze gotuje.

Martwie sie ta resekcja bo nie mam na nia kasy :bezradny::bezradny:

kosmostrada, super mialas wyjscie Kochana :105::great: :******** i bedziesz miala fajne miejsce na ciacho i to ciacho zdrowe. Uwielbiam takie knajpki.

Na jaki film sie wybierasz?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Hej Kochana! zazdraszczam pogody...

Ja wczoraj się nasprzątałam, to weekend mam luźny. :yeah:

Ale to dziwne z tą resekcją, wszędzie jest odpłatna? Że niby co masz na ubezpieczenie - już tylko wyrwanie tego zęba? :shock:

Mamy iść na "Zjawę". Sama nie wiem, czy się wybrać, wieki nie byłam w kinie z wiadomych powodów.

Davin, Davinku, ale tak nie można za często... :bezradny:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi