Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie:*******

Ja dzis mam wkurwa , bo walkowalam u mojej dawnej psychiatrki moj obecny stan i to co u mnie sie wydarzylo przez prawie dwa lata od kiedy u niej nie bylam. I co? I od tego walkowania zrobilo mi sie slabo i wpadlam w lęki esh.W kazdym razie mam zostac poki co przy solku bo to jedyny lek ktory w miare toleruje ale mam zmienic pore brania na noc i sprobowac brac 50... A jak nie da m rady to zostac przy 25 rano i reszta na wieczor.

Na terapii czulam sie juz dobrze ale mialam dol w zwiazku z ta slaboscia u lekarki . T poddala myslz ebym to potraktowa jak jakis egzamin przed ktorym nostwo ludzi sie stresuje i tak reaguja wlasnie jak ja. No i ta staram sie myslec. Psychitrka ne byla zachwycona ze chce zmniejszyc czestotliwosc sesji i moja T tez. Wiec poki co jeszcze do marca jestem na cotygodniowce a pozniej bedziemy myslec. Stwierdzily obydiwe ze moj stan nie jest stabilny i ze zobaczymy jak bedzie jak trcohe sie uspokoi w moim zyciu.

I tyle.

P byl na audycie i zabral mnie na obiad ... I wrocilam wlasnie.

Ide odpoczac ale mam ochote kopnac kogos ze zlosci za ten ranek :roll::roll::roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ale jak to, złościsz się o to, że się źle czułaś? :bezradny:

Z racji tego, że mam referat do napisania i parę innych kwiatków do zaliczenia na koniec semestru, przypominam sobie o wszystkich innych rzeczach, które miałam do zrobienia. Dodatkowo przyszły łamigłówki.

Ogólnie ciężki tydzień się zapowiada, mimo że przed wolnym, no i peniam przed jutrem :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wieczornie!

Po drzemce (która by trwała chyba do rana, gdyby nie budzik), poszłam się otrzeźwić na spacer z futrzakiem.

Czuję się strasznie zmasakrowana, jestem tak spięta, że głową nie mogę ruszać i mam totalną rozsypkę. No ale nic, wróciłam i zrobiłam nową knigę na moje bazgroły z jakiegoś folderu ( ładny gruby papier, uwielbiam recycling), bo już mi została ostatnia strona. Dzisiaj kąpiel, pachnące woski i relaksacja przed snem. Oj dawno nie potrzebowałam tego pełnego rytuału.

platek rozy, No hej Platuś***, czekałam na Twoją relację. Patrz, też miałam ciężką sesję... :( Cały dzień odchorowuję.

Nigdy nie rozgryzę tych psychologów - Tobie każą na sesje chodzić wciąż i co tydzień, a mi kończą wcześniej terapię, mimo, że jestem w kawałkach. Taka technika wrzucenia na głęboką wodę, albo nauczy się pływać, albo utonie? :shock:

Nie złość się Słońce, złościłabyś się gdyby Cię bolała złamana ręka?

cyklopka, Posyłam Ci tulasy wsparciowe z nadmorskim wiatrem. ;) Chyba wiem, co jest jutro, nie bojaj.

Nortt, A Ty dziś świeży rześki? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi