Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Jesooo minus 50 na dworze ale mi sie na tramwaj pedzic nie chce :( Wzilam procha i znow niemoc jest ze mna --- doslownie przeciwienstwo GW .

Czy ten mroz zelzeje?

Ten stary fon siadl mi calkiem wiec nie czuje sie komfortowo jak nie mam pod reke mozliwosci skontaktowania sie z kims w razie jakbym umierala nie? :roll::P

Milego dnia!

A mialam jeszcze do pani K jechac ustalic indywidualny plan na styczen ale jako ze mroz straszliwy to nie pojade , jutro mam warsztsty niech mi na nich ustali.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, a czego konkretnie? nie lecisz pierwszy raz w sumie, to masz wprawę

mam lęk wysokości

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja napisze pare slow o nieboszczyku - chodzi na strzelnice i wali do puszek z wiatrowki ;)

Z AK-47 :evil:

bywa że walę do puszek również z mosina,M4,BRENa i pepeszy.bywały trafione dublety pepeszne robiące w puszce owalne przestrzeliny.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Witam :papa:

Purpurowy, o co chodzi z tym Z AK-47?

Cześć.

Chodzi o to, że Tosia napisała że nieboszczyk strzela do puszek z wiatrówki, a on strzela do puszek z AK-47, a nie z wiatrówki. Wiatrówka to przy AK-47 zabawka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bywa że walę do puszek również z mosina,M4,BRENa i pepeszy.bywały trafione dublety pepeszne robiące w puszce owalne przestrzeliny.

Nie opowiadaj bajerów ;)

nie miałeś pepeszy w rękach,nie ładowałeś jej.pepesza kiedy ma zanieczyszczony zamek smarem i niedopalonym prochem wali dubletami.jedno naciśnięcie spustu i dwa strzały na raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Nie wiem ile jest teraz na dworze, ale w pracy mam +16st. :shock: wieje od okien. Poutykałam czym mogłam i włączyłam grzejnik tuż obok siebie, mimo, że kaloryfery gorące. Jeszcze tylko jutro się pewnie wymarznę, a później ma być cieplej.

Zrobiłam sobie gorącą kawkę orzechową i grzeję dłonie o kubek.... oby do wiosny!

Wzięłam godzinę temu esci i najchętniej wlazłabym pod kocyk, bo zrobiło mi się śpiąco mi po nim. :bezradny:

Miłego i ciepłego dzionka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi