Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Chociaż wiecie, brzuch nie musi wynikać z masy ciała tylko z rodzaju pożywienia :roll:

No mnie różni ludzie mają w zwyczaju wyzywać od chudych, tak że się zastanawiam, co ja w sobie mam, że mnie wolno przezywać.

To musi być prawda! :D

Sigrun, wygram w totka i polecę na kawę do cyklopki :P

Spoko, nie pobieram opłat za kawę.

Właśnie przegadałam sprawę kostiumu z koleżanką, ona to chyba lubi, sama ma osiem, to od razu powie, co trzeba zrobić i zamówiłyśmy buty, tanie kozaki ze sztucznej skóry, z których się wykona obuwie mojej postaci :great: I w ostatecznym rozrachunku wyjdą mi te szaty taniej, niż przewidywałam i chyba większość rzeczy sama ogarnę :great: Okazano mi zainteresowanie :uklon:

Pakuję się, biorę lekarstwa, kończę oglądać film i idę na rano do pracy z olewającym stosunkiem :roll: Bo środa to dla mnie jak weekend, tak wcześnie wychodzę. No tylko potem ta terapia i ten dzień otwarty, ale przyjdzie ktoś z mordą, to ja mu/jej wszystko wyłożę, jak jest. :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno prawdziwy facet zaczyna się od 1,80. Nie wiem, ile w tym prawdy, kiedyś ssłyszałam po kątach i po mieście. :blabla:

Pasowało by do tego że nie jestem prawdziwym facetem, hehe :P

Haha...no wez!!! Prawdziwy mezczyzna to prawdziwy mezczyzna...wzrost nie ma tu znaczenia :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, wez!!! Ja tu chlopaka pocieszam a Ty wszystko niszczysz!!!! :mrgreen:

Oczywiście, że nie ma znaczenia. Tylko, żebym mogła założyć obcasy. :) A lubię obcasy, trzeba sobie dodawać, jak się jest skrzatem.

Haha...ja skrzatem nie jestem ale tez lubie obcasy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi