Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, street photo, o tak! :great: Kochany, portfolio to ja dopiero będę miała... ;)

Wiesz co, ale nie rezygnuj z marzeń. Ja uważam, że wszystko jest możliwe, jak ktoś ma pasję i samozaparcie. A to jest piękne marzenie i wcale nie z kosmosu.

JERZY62, dobranoc, kolorowych snów!

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, cho do Poznania do mnie do szpitala do pracy. Na OIOM przyjęliby Cię z otwartymi ramionami. Na SOR pewnie też. Zresztą tam ogólnie mają masakryczne braki. Nowo wybudowany budynek, w którym mają być 4 nowe oddziały stoi pusty z powodu braku personelu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, no!!! Bo juz myslalam ze po dupie bedziesz pasem musial dostac :mrgreen:

A takie ladne...upatrzone pare mcy temu. Ale ostatnio chodzilam z mega wkurwem i marudzeniem...i chyba zeby mnie udobruchac D. Pojechal i zamowil....

Heh...bede musiala czesciej takie dni miewac :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aleście naspamili! :shock:

Poszłam na autografy z lustrzanką, chyba cały talent zużyłam na paparazzowanie w szkole, a nikt mi nie chciał zrobić zdjęć, żaden z - pies ich wąchał - "reporterów" nie uczynił mi łaski tknięcia się mego aparatu, a to co sama cykałam to wyszło szpetne, najgorsze selfie życia, próżność mi ucierpiała . Chyba macie rację, że ciężko wyżyć z pracy fotografa, do tego amatorzy się wszędzie pchają, ogólnie grupa zawodowa o wysokim ryzyku bólu dupy, przepraszam, jeśli ktoś to bierze do siebie, ale mnie wkurzyli swą bucowatością, a ja ich pewnie nonszalancją, bo macham tym aparatem jakby to jakiś kieszonkowy był :P

Wstęp kosztował 30 zł i było mało ludzi, to mnie zdziwiło, bo to przecież koncert kogoś, kogo grają w radiu do wyrzygania. Ale ja mam jednak metalowe standardy, wiecie, ścisk, bitwa o barierki, a tu nawet barierek nie było. Spoko klub, szatnia za 1 zł, a więcej gotówki nie miałam, to mi się poszczęściło. W barze można było płacić kartą, poprosiłam kulturalnie Jacka Danielsa z colą bez lodu, a barman, że takie rzeczy to na dowód są :lol: No i tak przetrwałam support.

Potem wszystko pięknie fajnie, inne aranżacje niż w radiu i na płycie, perkusja na żywo, to od razu dodaje ciężaru. A po koncercie tulałki i w końcu udana focia, jutro wrzucę.

Jak kiedyś będę miała syna, to go nazwę Tomasz, ponieważ wszystko, co potrzebowałam wiedzieć o życiu, nauczyłam się od T.S. Eliota. Od barwnych personifikacji smogu po proszenie o whisky bez lodu.

W ogóle to dostałam kurczu w stopie i w jelicie, ale jakoś dotrwałam. Prawdopodobnie zjadłam wczoraj przez pomyłkę mięso w sosie śmietanowym. Albo coś.

Przysłali mi dzisiaj buciki używane, rajstopki i koszulka, która miała być śmieszna, ale oczy są duże i wypadają prawie na biuście, więc to jest bardziej żałosne niż śmieszne. :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Syberii kiedyś,żyły lwy jaskiniowe.

A korzenie człowieka podobno pochodzą z Afryki :mrgreen:

Bo to prawda.Są na to dowody :D

Tak, myślę że nauka nie kłamie :smile:

Tylko mnie ciekawi skąd u Ciebie zainteresowanie lwami jaskiniowymi :?::D

I to mnie trochę śmieszy że ni z tego ni z owego powodu wyjeżdżasz że lwy jaskiniowe mieszkały na Syberii :D

jetodik, hej ;)

Aurora88, Siemka ;):smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi