Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Aurora88, już nie mierzę, bo i tak mi się skończyły wszystkie Niesteroidowe Leki PrzeciwZapalne w domu, a APAPu Noc nie wezmę, chyba, żebym chciała się przewrócić publicznie, bo to jest de facto przeciwalergik starej generacji ;)

Dobra, aparat naładowany, buzia umalowana, biorę jakąś bluzę i lecę :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Aurora88, Dziewczyny dołączyłam właśnie z kubasem chai latte z miodem i mlekiem.

mirunia, wyczułaś mnie Kochana. ;) Poszłam po pracy z psem, bo nie miał kto i zalegam pod kołdrą, bo mną telepią dreszcze.

Co porabiasz?

cyklopka, Dobrej zabawy!!! ( bo co mogę powiedziec, przecież nie będę zrzędzic , że jesteś chora...)

W ogóle nie mam apetytu, ale za to zjadłam z lekkością tabliczkę czekolady. :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc lobuzy:)

Ale sie obzarlam :hide:

Dzisiaj pierogowo... Dla mnie z kapucha i grzybami i wlasnorecznie kiszonym barszczyku (uwielbiam... :105: ) a dla pana domu ruskie z cebulka i boczkiem :)

kosmostrada, tylko nam sie nie rozchoruj :nono:

mirunia, ech...ale robicie ochote na wskoczenie pod koc :mrgreen:

cyklopka, dobrej zabawy !#!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i bylam na tej chokoladzie ! :mrgreen:

Wlasnie wrocilam , a pojechalam tramwajem . Troche mialam obaw ale w koncu pomyslalam tyle mam stresow i kolejne mnie czekaja to jade na chwile przyjemnosci. o!

I jeszcze po drodze kupilam w ciuchach pasek za 1 zl , sliczny i juz wiem do czego mi bedzie pasowal :yeah::yeah:

A na chokoladzie bylo przyjemnie , milo i smacznie.

Pilam korzenna :105:

Tylko strasznie sie zimno zrobilo na dworze i dolaczam do Was z lipowa herbata z miodem :D

cyklopka, o tez bym na sarse poszla . bardzo ja lubie . w jakie cenie byly bilety?

Milej zabawy Kochana!

mirunia, nie dalam sie! a jak glowa ? lepiej juz?

kosmostrada, kusisz tym chai latte , kusisz i chyba z tego wszystkiego to ja pojde pos zpitalu na chai latte do Starburcksa .

na_leśnik, Trzymam kciukasy! Odzywaj sie do nas co i jak! :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Do Holandii znów jadę. Od września czekałem na wyjazd, ale ciągle przesuwali termin. No ale w końcu doszło to do skutku. Mam nadzieję, że tym razem lepiej pójdzie niż przy poprzednim wyjeździe.

Sigrun, platek rozy, dziękówa! Jeśli będą internety to na pewno będę wpadał ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, Dużo piniondza przywieź, nie zmarznij i koniecznie odzywaj się!!!

platek rozy, Platuś, no to jesteś Ty! :great: Pewnie że udany dzień, przyjęłaś wszystko na klatę i jeszcze środkowy palec pokazałaś idąc na szokoladę!

mirunia, Nie wiem Kochana, jak się będę czuła, czy gdzieś się ruszę, czy tylko coś sobie porobię z farbkami i popichcę.

Fajna kolacja... chociaż sobie posłucham, bo nic a nic jeśc mi się nie chce (oprócz czekolady. ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Myslalamz e nie pojde ale jednak ,w skoczylam dow anny , zrobilam mocny make up bo oczka podkrazone po tych rewelacjach porannych i sruuu do tramwaju .I sie udalo:)

A bedziesz nam pokazywala wszystkie swoje prace , ktore namalujesz? :105::105::105: bo ja sama marze o takim maowaniu ale chyba na teraz to nie dla mnie bo ledwo , ledwo kasiorka starcza.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi