Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde, patrzę co tu się dzieje, co za dramaty, Płatku trzymaj się nie umieraj! :hide:

bonsai, mi się nic z nikim nie synchronizuje, mam cykl co 6 tygodni :(

Dostałam zadanie od terapeutki, mam patrzeć na ludzi. powiedziała że wychodzę z tunelu lęków :0 to chyba dobrze

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dziewczęta ze Spamowej mają zsynchronizowane okresy?

:papa:

Bywa w rodzinie, wśród przyjaciółek czy współokatorek :mhm:

Jak pójdę dzisiaj na koncert, to w kolejne dni godność osobista nie pozwoli mi uparcie twierdzić, że jestem bardo chora :roll:

No to trzeba zdrowieć, dla Sarsy, dla technologii postaci leków, dla farmakologii, dla pierwszej pomocy, dla moich goblinów i dla pana W.

platek rozy, twoja nerwica i błędnik to jest taki c-c-c-ombo breaker, że głowa mała :hide:

Purpurowy, zapuszczaj brodę.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, rozumiem, już zapisuję sobie w moim kalendarzyku. Powolne jajeczko, opóźnione złuszczanie - nic w tym złego, ważne, żeby zdrowie było! :roll:

cyklopka, wiem, zawsze fascynował mnie ten mechanizm plastyczności menstruacyjnej. :angel: W jak Wojtas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, herbata z miodem dobry pomysł, tez sobie odgapię bo przemarzłam na dworze.

Co jest z tą pogodą, było tak ciepło.

cyklopka, ale Ty masz cały czas gorączkę, nie? Może koncert Cię uleczy :D

bonsai, ewentualnie może też być podwójna owulacja, jak mi podpowiedziały internety.

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, już nie mierzę, bo i tak mi się skończyły wszystkie Niesteroidowe Leki PrzeciwZapalne w domu, a APAPu Noc nie wezmę, chyba, żebym chciała się przewrócić publicznie, bo to jest de facto przeciwalergik starej generacji ;)

Dobra, aparat naładowany, buzia umalowana, biorę jakąś bluzę i lecę :papa:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Aurora88, Dziewczyny dołączyłam właśnie z kubasem chai latte z miodem i mlekiem.

mirunia, wyczułaś mnie Kochana. ;) Poszłam po pracy z psem, bo nie miał kto i zalegam pod kołdrą, bo mną telepią dreszcze.

Co porabiasz?

cyklopka, Dobrej zabawy!!! ( bo co mogę powiedziec, przecież nie będę zrzędzic , że jesteś chora...)

W ogóle nie mam apetytu, ale za to zjadłam z lekkością tabliczkę czekolady. :shock:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Nie mam na szczęście temperatury. Ot takie hocki klocki mi fundują hormony. Na szczęście mogę sobie leżec i jęczec... ;)

Kochana, jak co roku przeczekamy z ciepłą herbatką w łapce i ani się obejrzymy - będzie luty.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc lobuzy:)

Ale sie obzarlam :hide:

Dzisiaj pierogowo... Dla mnie z kapucha i grzybami i wlasnorecznie kiszonym barszczyku (uwielbiam... :105: ) a dla pana domu ruskie z cebulka i boczkiem :)

kosmostrada, tylko nam sie nie rozchoruj :nono:

mirunia, ech...ale robicie ochote na wskoczenie pod koc :mrgreen:

cyklopka, dobrej zabawy !#!

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i bylam na tej chokoladzie ! :mrgreen:

Wlasnie wrocilam , a pojechalam tramwajem . Troche mialam obaw ale w koncu pomyslalam tyle mam stresow i kolejne mnie czekaja to jade na chwile przyjemnosci. o!

I jeszcze po drodze kupilam w ciuchach pasek za 1 zl , sliczny i juz wiem do czego mi bedzie pasowal :yeah::yeah:

A na chokoladzie bylo przyjemnie , milo i smacznie.

Pilam korzenna :105:

Tylko strasznie sie zimno zrobilo na dworze i dolaczam do Was z lipowa herbata z miodem :D

cyklopka, o tez bym na sarse poszla . bardzo ja lubie . w jakie cenie byly bilety?

Milej zabawy Kochana!

mirunia, nie dalam sie! a jak glowa ? lepiej juz?

kosmostrada, kusisz tym chai latte , kusisz i chyba z tego wszystkiego to ja pojde pos zpitalu na chai latte do Starburcksa .

na_leśnik, Trzymam kciukasy! Odzywaj sie do nas co i jak! :great:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Do Holandii znów jadę. Od września czekałem na wyjazd, ale ciągle przesuwali termin. No ale w końcu doszło to do skutku. Mam nadzieję, że tym razem lepiej pójdzie niż przy poprzednim wyjeździe.

Sigrun, platek rozy, dziękówa! Jeśli będą internety to na pewno będę wpadał ;) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, to bedziemy Tobie tutaj kibicowac zebys zarobil i bylo dobrze :angel:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, a na dlugo wyjezdzasz?

Reasumujac moj dzisejszy dzien mimo fatalnego poczatku nie byl taki zly , w sumie to byl nawet udany.Moja T bylaby ze mnie dumna za to stwierdzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, przy odrobinie szczęścia do lutego tam posiedzę. Przynajmniej taką mam nadzieję. No ale z tą moją firmą nie można być niczego pewnym. :bezradny:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A korzenie człowieka podobno pochodzą z Afryki :mrgreen:

Jak tak spojrzę w lustro i na swoje zachowanie, to myślę że jest w tym dużo prawdy, sądząc po żyjącej w Afryce populacji małp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, do lutego to juz troszke i mozna cos zarobic . Trzymam kciuki i zycze zeby Twoje plany powiodly sie ! Sama wiem jak to jest jak czlowiek sie stara , ma byc praca a nagle nie ma , ja tak mam ostatnio .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi