Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie to budujące, że człowiek może spokojnie spac, bo przyjaciele z forum mu znajdą drugą połówkę...

C'nie? :mrgreen:

Do mnie ostatnio siostra pisała, że znalazła mi dziewczynę gdzieś w tropikach (pracuje jako pilotka wycieczek w różnych dziwnych miejscach). Podobno mulatka, modelka i do tego pasjonatka fotografii! :105:

My też mamy dla Ciebie laskę. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, to jest kolejność chronologiczna spraw do wyjaśnienia, a nie wg. priorytetów.

Ale wiecie, że w fanklubie Star Wars, to mam prawie same ciacha i większość wolna? :P

To why trener, why? :time:

Że niby serce nie sługa?

Wszak tłumaczyłam, zaczęło się od takiej mojej niezobowiązującej fantazji, a potem zyskał przy bliższym poznaniu :uklon:

A z resztą, terapeutka mi kazała się zmonitorować, czy się nie wypalę od nadmiernego pobudzenia, a psychiatra się chyba gniewa, bo nie mogę coś od niej wyciągnąć terminu następnej wizyty, po tym jak przegapiłam :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, po 0,7 wszyscy są przystojni. Oni, one, stoliki w knajpie, bakłażany...

No ;) mikiedys kumpel powiedziajzejak facet wchodzi do knajpy piwinien zlokaizowac najbrzydsza dziewuche... A jak onamu sie zacznie pidobac...to sygnal ze trzeba isc do domu :mrgreen:

platek rozy, ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi