Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, ja tez... A po ogladaniu milionow programowa kuchniowych gdzie czesto wykorzystywali te grzybki...nie moglam ich nie kupic trafiajac na nie w sklepie ;)

A ja musze sprobowac...ale tez jyz od kogos slyszalam ze szalu nie ma 8)

bonsai, gdzie Ty makaron widziales? :shock::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Faktycznie zrób sobie avka, bo giniesz na Spamowej, gdzie się strzela posty na pół ekranu ( w czym ja się również specjalizuję... :hide: ).

cyklopka, Poleciałam zobaczyc fotę i tak się przyjrzałam Kochana i myślę, że masz taką budowę twarzy, że czas będzie dla Ciebie łaskawy. Znaczy piękna i młoda forever! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, heh...moj kumpel ze studiow raz zrobil pizze z takimi grzybkami... Ponic bylo im fajnie ;) tylko ze zostawili to co nie zjedli w piekarniku... Jakiez bylo jego zdziwienie jak wrocil do domu a jego ojciec latal po chacie z krzyzem i wypedzal demony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ale trochę się boję, że spanikuję przy pierwszej zmarszczce, bo nie jestem na to w żaden sposób przygotowana i długo nie będę :mhm: Jak idę czasem mamie po fajki w koszulce w kotki, to o dowodzik pytają :angel:

To chyba Ci mowilam ze mnie na kaximierzu o dowod w knajpie zapytali jak ostatnio bylismy w kraku :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, masz świntom racje, rozbestwiła mnie ta mirta i tak łagodnie kładzie do łóżka, nawet da jeszcze poczytać.

Szkoda tylko, że po 20-30 minutach widzę już potrójne litery. :roll::roll:

Pocieszasz mnie Kosmuniu i dajesz nadzieję, że jakoś nauczę się spać "na czysto" bez wspomagania. Oby!

Sigrun, fajne jedzonko, ino zamieniłabym proporcje ziemniaki - fasolka. Fura fasolki, łyżka ziemniaków... :mrgreen:

Purpurowy, no widzę Cię, cześć i gratuluję wyniku komisji. Nie dziwię się, że zapomniałeś fufajkę. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ale trochę się boję, że spanikuję przy pierwszej zmarszczce, bo nie jestem na to w żaden sposób przygotowana i długo nie będę :mhm: Jak idę czasem mamie po fajki w koszulce w kotki, to o dowodzik pytają :angel:

To chyba Ci mowilam ze mnie na kaximierzu o dowod w knajpie zapytali jak ostatnio bylismy w kraku :mhm:

Ha! *Piąteczka* :brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mogę, dyskusja o jarmużu beze mnie, a ja tu jestem wielką fanką jarmużu!

Nawet mam fotkę jak z wielkim krzakiem wróciłam z rynku. Jarmuż jest taki wdzięczny <3

Czipsy koniecznie trzeba doprawić - chilli i czosnkiem, pokropić oliwą i tak, zbyt przypalone są gorzkie.

kosmostrada, jeśli kochasz bezmięsne dania to polecam to - http://vegelicious.net/2012/10/jarmuzowe-curr/ mój ulubiony przepis, świetne jesienne curry, w sam raz żeby się trochę rozgrzać ;) kompozycja smaków naprawdę rewelacyjna!

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, oj tam, wymyślili botoks... :mrgreen: A na serio, w sumie wszystkie moje koleżanki coś sobie wstrzykują i częśc z nich to robi całkiem mądrze, ale częśc niestety wpadła w obsesję i wygląda to żałośnie... Jednej nie poznałam na ulicy, trudno jej było nawet ucieszyc się twarzą na mój widok... :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi