Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, a jak je robisz?
zrobi jak przyjedze na sylwestra :mrgreen:

:mrgreen:

na_leśnik, ale frytki takie "prawdziwne", nie ze sklepu? ;) mój dziadek robi sobie takie co drugi dzień, niemożliwy jest :D

Za leniwy jestem. Poza tym ja korzystam z okazji żeby "na szybko" coś zrobić. Moja matka poszła do znajomych i to jedyna chwila żeby coś w kuchni zrobić bez jej wpierdalania się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani:********

ja dzis totalnie zle. najpierw rano w Biedrze zlapalam takie lęki i to nagle , odrealnienie az nie wieidzialam gdzie jestem . Juz mnie to wkurzylo. Mysle jednak , nic pojde do Rosska bo potrzebowalam balsam do ust , w rossku bylo jeszcze gorzej ale ja jak to ja , poszlam jeszcze do pepco .Wracalam juz na miekkich nogach zreszta mialam wrazenie ze w tych nogach wladze trace. :shock: Lęk w kosmos wybujaly od razu...

Pomyslalam ,a nie ide na ten festiwal bo sie tak zle czuje! Jednak zebralam sie i pojechalam razem z kolezanka.

Wchodze na sale niczym wampiryczna ksiezniczka w krwisto czerwonej sukience okraszonej drapieznymi dodatkami w kolorze czerni i srebra , mialam ten [pasek o ktorym pisalam i piekne azurowe rajtopy i szpilasy lakierowane i kurtke z eko skory z wiazaniem gorsetowym , nawet rzesy dokleilam . Nic to , nic nie pomoglo , czulam sie fatalnie , deprecha mocna , lęki.

Po prostu moja choroba jak tylko udaje sie mi ja stlumic ,z araz wystawia pazury i pokazuje mi ze zdrowa nie jestem i nigdy nie bede. Mam dosc tej walki.

Ide do wanny i chce zniknac , chce zniknac....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, dziekuje Kochana:******** jak to jest ze w jeden dzien jestem pania siebie i moge przejechac cale miasto a w drugi mam klopot zakupy zrobic w sklepie obok...

Mam dosc siebie ,swojej glowy , tej choroby ktora mnie poniewiera tylko.

Ale franca sie kiedys doczeka takiego kopa jej zasadze ze poleci w pisddoooo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi