Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, poeci śpiewani nie mają dobrych serc, tylko niszową muzykę robią. Facet pewnie cieszy się, że po sprzedaniu całego nakładu 10 płyt przyszła kolej na 11 :mrgreen: .

Dobra, cynizm off. :angel:

Pokazuję i objaśniam: w prawdzie ideą płyty były teksty poety i jego inicjatywa wydawnicza, to piosenki śpiewają znani aktorzy teatralni i serialowi, i jako największa fanka (albo przynajmniej w pierwszej trójce) Krzysia Respondka jestem mega dumna, że ten - jak mówisz-- 11sty egzemplarz będzie mój :105:

Sigrun, bardzo mi sie podobało ""jedno piwo" ;)

marrysia, nowa osoba czy powrót? :smile:

platek rozy, niby źle, że opóźnienia z lodówka, alele przynajmniej jutro wstaniesz.

Chyhyba potrzebuję nowej klawiatury, bo z bezprzewodową nie wytrzymam. Albo pomija litery, albo duplikuje :roll:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marrysia, Witaj! Od rana będą inne tematy... ;)

Sigrun, Nie no, to da się życ... ;) Jutro w podróży, ale piąteczek i weekend dla Ciebie! :great:

Poszłam zapalic, ale wietrzysko u mnie, aż wrzosami szarpie w skrzynkach, ciekawe, czy rozgoni te chmurzyska...

A jutro już czwartek! :yeah: ( to jest plus chodzenia do pracy, że człowiek się cieszy jak głupi z końca tygodnia ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Ja też zaszaleję i wstanę o ósmej, a co tam! :D

Myślałam, że literki Ci się dwoją od tego "jednego" piwa... ;)

marrysia, Nie trudno zgadnąc, że nie jesteś nówka sztuka, nie trafia się na Spamową po kilku postach na forum. ;)

Gdyby nie pewna dobra dusza, ciekawe, czy bym tu trafiła...

Sigrun, Jesteś sławna... :105: Daj autograf! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi