Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

zebrec, u mnie w końcu dobrze a jak u Ciebie?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, moje lepsze :P (nagranie nie z tego koncertu, ale żebyście wiedzieli o co chodzi ;) )

[videoyoutube=g5K0COTiKec][/videoyoutube]

Bo się w końcu nie pochwaliłam, po występie oni zeszli do klubu, już w normalnym odzieniu i się kręcili do następnego koncertu. Tak że normalnie sobie podeszłam, zrobiłam zdjęcia, zamieniłam parę zdań z wokalistą, w ogóle luz 8) Zadowolona jestem, bo w sumie sama poszłam na koncert, nie oglądałam się na nikogo, zero spiny, typu "ojeju, co ja tu robię", drinka sobie kupiłam na bazie dobrej whisky a nie jakieś rozcieńczone piwsko, no i mam oczywiście relację do napisania.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bry ;)

wróciłam z uczelni to padłam spać i dopiero wstałam :roll:

Czasem mi się zdarza, po przebudzeniu nie wiem, gdzie jestem ani jaka jest pora dnia ani roku :zzz:

filip133, tak ostatnio sobie wymyśliłam, że moje samopoczucie na koncercie jest dobrym barometrem, bo przecież zdarzają się niezłe koncerty, na których się szybko męczę czy uciekam w głąb siebie do jakichś tam myśli i emocji :silence:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, jak grał wczoraj support to się czułem bardzo niepewny i poddenerwowany, zestresowany, też mi myśli uciekały do różnych głupot, a na samym Farben Lehre był całkowity luz i spokój..

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj niedobrze, niedobrze... Sięgałam sobie żwawo po piernika i oparłam się całym ciężarem ciała na dłoni i coś mi chrupnęło... Boli jak cholera, napuchło w nadgarstku... Monsz mówi - jezooo złamałaś sobie rękę! :shock: Musiałabym miec zaawansowaną osteoporozę. :roll:

No w każdym razie nie wiem co sobie zrobiłam, ale mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Na razie mam nadgarstek zawinięty bandażem elastycznym, ale chyba na noc nasmaruję żelem przeciwbólowym, żeby móc spac.

Jak nie urok, to...

cyklopka, Kochana niby byłaś "w pracy" na koncercie, ale w sumie miałaś klasyczną randkę sama z sobą. Gratuluję!

Czy może wiesz jaki to jest rodzaj papieru, jak się na polski tłumaczy "construction paper"? Nie mogę znaleźc sensownego poprawnego tłumaczenia.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, jak nie urok, to przemarsz wojsk :great: (moja ulubiona wersja tego porzekadła).

No widzisz, jakby mi terapeutka zadała takie spędzenie czasu, to bym nie wpadła na takie coś :shock:

Construction paper? Nie ma polskiego odpowiednika, najbliżej brystol, kolorowy karton.

Idę spać, bo mi cukier spada i ręce drętwieją :zzz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry niedzielnie!!!

cyklopka, Dziękuję :uklon: , właśnie na brystol mi to wyglądało na filmiku.

Kochani, równie dobrze mogłabym Spamową otworzyc parę godzin temu, bo nie za bardzo dziś spałam. Boli jak cholera. Mogę pisac na kompie, zabełtac sobie kawę, ale niemożliwy jest ruch w obrębie nadgarstka. Prawa ręka... :hide: Chlipa mam na końcu nosa. :(

Ogarniemy się i jedziemy do chirurga.

Raczej nie o takie atrakcje mi chodziło w weekend...

Miłego dnia!

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Ojej Kochana:********* Napisz koniecznie co to sie podzialoz lapka :( Zycze zeby to nie bylo nic powaznego!

Ja wczoraj pol dnia latalam za lodowka! i w sumie niewielki wybor tanich lodowek :bezradny: zdecydowalam ze kupie przez neta bo tam jednak duzo, duzo taniej i wiele sklepow ma fajne raty oraz darmowa dostawe.

Upatrzylam kilka modeli i dzis bede porownywala.

Po powrocie robilam kolczyki bo mam zamowienie na kilka par kolczykow na Festiwal grozy wiec poszly w ruch czaszki i kosciotrupy ;)ktore wczoraj pokupilam w polfabrykatach ;)

No i tez pol nocy bezsennej bo boli mnie bark (taki bol pulsujacy) i reka dretwieje . Nie wiem zupelnie od czego bo nie mialam nigdy klopotow z ta czescia ciala . :roll::roll:

Jakie macie plany na niedziele???

Milego dzionka!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajjci e :)

ja bylam z siostra na oddziale bo pielegniarka nie dała mi tabletek które biore popołudniu i dzisiejszej dawki nie dała, zobaczyłam się z babeczkami krótki spacerek, siedze z ksiazka

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :papa:

wróciłam z uczelni to padłam spać i dopiero wstałam :roll:

Czasem mi się zdarza' date=' po przebudzeniu nie wiem, gdzie jestem ani jaka jest pora dnia ani roku :zzz:[/quote']

Tyko pozazdrościć takiego snu ;)

Nie wiem czego zazdrościć, skoro się źle czuję po takiej "drzemce" :/

platek rozy, Poka czaszunie, może też co zamówię :time:

nieboszczyk, znajdź sobie jakiś inny wątek np. "Ciekawe linki, śmieszne filmiki" w dziale "Zabawy", bo tu ludzie normalnie rozmawiają i nikt ci w to nie klika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14ego ostrzelam i opiję udane zaleczenie gremlinka

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, 12107055_483443255160251_4727770835973492540_n.jpg?oh=13481d49b8b777bad56c1ab278555a63&oe=56943220

12118964_483443285160248_3639174475738372375_n.jpg?oh=b46ecc478b75b92fac2dba5ccd954657&oe=568EFD28

Takie robilam:)

acherontia-styx, trzymaj sie tam w szpitalu i oby wszystko wybadali i nie trzeba bylow racac.

Davin a do kiedy jestescie?

A bark jak bolal tak boli :bezradny: nie mam pojecia coz to sie podzialo???

Ciekawe jak nasza kosmo?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wreszcie zakończenie leczenia ósemek za pare dni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam z SOR-u. Łapka zwichnięta... :( Bandaż elastyczny, przeciwbólowe, altacet i tydzień nie używac. Ciekawe, jak będę pracowac. Tyle co na kompie. :bezradny:

Położę się teraz na chwilę, w ogóle to mam temperaturę ( wyszło w szpitalu), pewnie od tego urazu.

Wracając zajechaliśmy do lidla po składniki na obiad, który monsz będzie w stanie zrobic i chociaż sobie sprawiłam frajdę nabywając zestaw kaletniczy do robienia ładnych dziurek ( do moich prac ręcznych). Tak na otarcie łez.

Davin, No wiedziałam, że jak już dojedziecie to będzie super. :great: Bawcie się dobrze!

platek rozy, Kochana*****, może Cię przewiało? :bezradny:

Najtaniej AGD przez neta kupowac, super że na to wpadłaś. dobrze, że teraz taka pora roku, że nie musisz spieszyc się z lodówką.

Jak zrobisz, pokaż kolczykasy. :105:

cyklopka, acherontia-styx, Oj nie znoszę tak się budzic i nie wiedziec, czy to dzień, czy noc. Muszę się potem z tego otrząsac.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no nareszcie bo ja sie tu martwilam ! :********* Dobrze ze tto zwichniecie a nie cos powazniejszego no ale wiadomo ze czlopwiek uziemiony na kilka dni. Musisz pooszczedzac sie teraz i lapka niech wracad o formy.

Ja tak mysle ze moze faktycznie mnie przewialo bo kursuje po jedzonko na balkon a zimno jak cholera . :bezradny::bezradny: Nasmarowalam sie mascia i nakleilam teraz plaster rozgrzewajacy... zobacze czy minie.

Kolczyki wstawilam tam , robilam po trzy pary kazdych bo to do jakichs sukienek mialo byc , jedne z fioletem , jedne z szafirem.

Dziewczyna juz odebrala i zadowolona.

czekam na siostre to wypelnimy formularze o sprzedaz ratalna.

Mam zagwozdke miedzy dwiema lodowkami , jedna ma mniejszy zamrazalnik ---38 litrow a wiekszy dol a druga wieskzy zamrazlnik a mniejsza powierchnie chlodziarki. Pierwsza to Gorenje druga indesit ... sama nie wiem ktora.Macie jakies doswiadczeniaz tymi firmami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nareszcie sie ciesze.koniec bulenia grubych tysięcy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ciekawe zawieszki.

Ja muszę zrobić w końcu coś z tych koralików, co kupiłam ostatnio.

Ale na razie selerzę i dżemię :zzz:

Zwolniłam się trochę wcześniej z zajęć, może odpocznę.

Mam jeszcze wprawdzie trochę do popracowania przy kompie, ale nic mi się nie chce chwilowo.

kosmostrada, jak to prace ręczne bez ręki? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi