Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Ale zimnica dzisiaj, znowu mróz dopełnił swego w moich kwiatach balkonowych :(:(

Dopijam drugą kawę i trzeba wybrać się na zakupy. Nastawiłam już rosół... oj jak dawno go robiłam, będzie w sam raz na takie zimno.

filip133, kije to nordic walking :D oj, Filip, Filip!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ah, te kije :) :P Niedawno szedłem w Tarnobrzegu na dworzec i szło grupą pięć dziewczyn z kijami, aż się zastanawiałem czy nie zagadać coś z uśmiechem, albo rzucić jakąś fajną uwagę ;P Ale stwierdziłem, że pewnie się tylko wygłupię i aż taka grupa pięciu osób to będzie niezręcznie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Korzystacie z weekendu?

Ja niestety wciąż w klimacie remontowym, niedawno wróciliśmy ze sklepów - zakupy niezbyt ekstatyczne - farba, pstryczki elektryczki i takie tam. Wpadłam tylko do lidla po zapas ryżu i rajstopy ( nie miałam czarnych grubszych bez wzorku). Przeszłam się z psem, mała kawa i do roboty. Ale mi się nie chce...

U mnie zimno, brrr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę sobota z akcją sprzątanie nie tylko u mnie... ;) Niedziela zapowiada mi się podobnie, kolejny taki weekend...Ech.

Znalazłam wczoraj prosty przepis na szwedzkie bułeczki cynamonowe i zastanawiam się, czy jutro skoro świt nie upiec, żeby jakoś urozmaicic tą niedzielę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, przypomniało mi się, bo parę osób pytało, czemu ja mam tylko młodszych kolegów i coraz młodsze sympatie. Serio, starsi koledzy albo traktują mnie z góry albo wcale i nie umiem z nimi rozmawiać.

Wczoraj wchodzę na koncert, widzę gościa z konkurencyjnego/zaprzyjaźnionego serwisu internetowego, znajomy znajomych, sporo starszy, mógłby być moim tatą. Po chwili kulturalnie przysiadam się i inicjuję konwersację:

- Widzieliśmy się ostatnio na [nazwa zespołu] w [bratni kraj w strefie Szengen].

- Całkiem możliwe, że się widzieliśmy.

- ...

- ...

- ...

Odczekuję 5 sekund, wstaję i idę do innej sali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie sprawy kąpielowe to bardziej przykry obowiązek niż relaks...

I jeszcze muszę napisać do niedoszłego męża się poradzić w sprawie syntezatora, bo pani od muzyki prosiła. Są rzeczy ważne i ważniejsze :mhm:

Ech, no zmęczona jestem fizycznie i trochę psychicznie. Najlepiej by było jutro zostać w łóżku, ale nie chcę tracić zajęć, bo mało kto ma dobre notatki. Miałabym ochotę nawet sobie zrobić te szorty ze starych dżinsów, jak postanowiłam, ale że mnie trochę brzuch boli, to jakoś mi się niespecjalnie widzi mierzenie teraz czegokolwiek. Szkoda, no.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi