Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin2013, na długo? Wyślemy ci paczkę, co lubisz?

platek rozy, sądzę, że jak zaczniesz pracę, to wejdziesz w inny rytm i sama siebie nie poznasz :great:

Nieboszczyk myśli, że nazwa tematu oznacza, że tu regulamin nie obowiązuje i można śmiecić bez konsekwencji. Tłumaczyłam dwa razy.

Łeb mnie boli, a jadę jeszcze do klientki. Jest jakiś nowy serial, ale mi tu koliduje właśnie z wyjazdami do pracy.

Wiecie co? Nie lubię gier z limitem czasowym :( Dlatego nie przeszłam jeszcze mojego dodatku to Gwiezdnych Wojen, bo jest jedna solowa misja z bossem na czas, autentycznie się popłakałam, jak musiałam Dead Rising 2 na konsolę w połowie zacząć od nowa. I z kolegą z pracy jest tak samo źle, no bo co zrobisz, skoro on jest tylko do listopada :bezradny: Nic nie zrobisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :********* na film czekam "Gwiezdne wojny i na Jamesa Bonda oraz jeszcze na cos czekalam ale sie odmozdzylam i sama nie pamietam na co ... :bezradny: Czuje ze polegne na placu chwaly z praca i sie okryje kleska :?

JERZY62, Hey :******** jak sie czujesz?

mirunia :******** pokaz zakiecik :uklon::uklon: jestem ciekawa a cena miodzio!

Nie dam rady tam isc , nerwica mnie zdominowala i ja sie bojam juz w ogole isc gdziekolwiek :zonk:

Jak tu dzielna byc jak moj mozg buntuje moj organizm a organizm sie mu poddaje i chodze jak pijana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi