Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, o poddalas mi pomysl , jutro sobie kupie imbir jak bede wracala z terapii :*********

Tez pomykam w kiecuszce :) Dzis mialam taka olowkowa i do niej puchaty czerwony sweterek :105:

Sadze ze dajesz sobie dzielnie rade w pracy .

kosmostrada, ja tez zaleglam na kanapie z kisielem w wersji jesiennej czyli jablkowy z cynamonem i herbata.

Racze sie cholinexem i zrobilam sobie plukanke na gardlo z tabletek emskich ---sasiadka mi przyniosla kilka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Czesc Slonce:********* chyba jakas wstretna aura na gardlowe sprawy :bezradny:

Niby wsio zalatwilam ale teraz mnie lapia lękowe mysli :hide:

Kochana bardzo sie ciesze ze leki ida w odstawke i pan doktor zadowolony z rezultatow leczenia :brawo::brawo: Trzymam kciuki zeby sie udalo a mysle ze tak bedzie bo czemu niby by nie??? :105:

I ciemno juz na dworze , nie lubie gdy tak szybko zmrok zapada....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciliśmy z wieczornego spaceru, ech masz rację Platuś, żal że tak szybko się już ciemno robi.

mirunia, Kochana jak się cieszę, z diagnozy doktora! Rozumiem, że się bojasz, ale dasz radę!

No zaczęło się - pod kocykiem przetrwac do wiosny... ;)

Sezon przeziębieniowy w pełni Dziewczynki, u mnie w pracy wszyscy chrychają, menszowi na spacerze też kupiliśmy gripex, czy inne paskudztwo. Kurujcie się!

DarkMaster, Hej! Jak tam, plany na jutro są? Wszak świętowac będziesz ostatni dzień luzu... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi