Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Wstawac śpiochy! :D

Ale piękna pogoda u mnie! Aż szkoda w chałupie siedziec.

Ja właśnie wróciłam z łowów w lumpku i jestem bardzo zadowolona. Kupiłam sobie za 20 zeta ( dziś połowa ceny) krótki kaszmirowy płaszczyk! W moim ulubionym kolorze grafitowym. Nówka sztuka! :yeah:

Teraz kawka latte i zabieram się za porządki, zobaczymy, co dalej dzień przyniesie.

Miłej soboty Kochani!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry ^^

Wstałam ^^

Puściłam sobie ładną muzyczkę i będę sprzątać cały dzien! Taki mam syf w mieszkaniu! Ale ekstra :3

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, chyba się nie wyrobię, biorąc pod uwagę o której wstałam ^^"

No ale sobota, obiecywałam sobie cały tydzień że się dzisiaj wyśpię :)

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, ale że tak mam wpadać i sprzątać bezinteresownie? Ja teraz jestem pazerna i droga, proszę podać swoją stawkę to się zastanowię ;)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że dziś wiele osób entuzjastycznie w ferworze zadań. Co poniektórzy mają też wiele energii, którą pożytkują na flirciki... ;) ( Dark świeży rześki od rana :mrgreen: )

Aurora88, Przepisik na batatowe ciasto looknęłaś, bo ci w poście dałam linka?

A ja już mam ogarniętą sypialnię, świeża pościel i nowe poduchy, wpuszczam cudnie ciepłe powietrze. Pogoda dodaje mi jednak skrzydeł. Zaraz zmywam odżywkę z głowy i wio na miasto wystawic się na słoneczko i kupic smakowitą ekskluzywną puszkę dla psa ( pipek wciąż zakochany i jeśc nie chce...)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tak widziałam przepis, dziękuję bardzo! Wygląda na niesamowicie łatwy, jak dorwę batata, to zrobię ;-)

A jak posprzątam to może wreszcie zrobię te ciastka fasolowe, które chodzą za mną od tygodnia... uuu... albo cieciorkowe :)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi