Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Pisałam wczoraj po powrocie długiego posta, ale nie wszedł.

Gardło mnie boli, boję się, że teraz będę często łapać infekcje, bo chodzę między ludzi, a wirusy są przy ludziach :(

Obrócę herbatkę malinową zanim wstanę.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogłem zajrzeć na troszkę tutaj rano, zanim pojadę do Rzeszowa z rodziną z okazji moich urodzin :D

No mowilam juz ze wyposzczony jestes bo wszystko Ci sie z jednym kojarzy 8)

Dziś mam urodziny, jestem "Stary człowiek i nie może" ;P Zawsze miałem zboczone skojarzenia i poczucie humoru, nie tylko przez wyposzczenie... :)

cyklopka, zdrówka !! I miłego dnia :)

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, skoro tak "delikatnie" dajesz nam do zrozumienia, że dziś jest Twoje święto, to wszystkiego najlepszego. ;) Zapominaj szybko, nie zamykaj się na nowe, żyj zdrowo i uśmiechaj często. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, Wszystkiego Najlepszego!!! Żebyś wyszedł na prostą, znalazł fajną robotę i spotkał jakąś sympatyczną babeczkę do tulenia!!! :D

Wpadłam tylko na życzenia dla Filipa, zaraz jadę w kurs.

Miłej niedzieli Wszystkim!!!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, ktoś tu mi wspominał (nie wiem czy nie kosmostrada właśnie...?) że na Spamowej się bardzo obchodzi urodziny innych i żebym napisał jak będę miał... :) No to wspominam :D

kosmostrada, miło że specjalnie dla mnie... :D Haha tulenie by się przydało ;D Najlepiej w łóżku ;P xD Miłego kursu :)

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkiego najlepszego Filip!

Też wpadam tylko napisać te parę słów. Pozytywne emocje mnie przytłoczyły i dostałam nawrotu lęków.

Yay. Bycie szczęśliwym mnie jeszcze przerasta :hide:

idę się dalej alienować

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ide smażyć stejka

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi