Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

khaleesi, możesz wejść na fb i mi pisać :) Tak myślałem że Cię długo nie ma ;P A ja dziś muszę jakoś wcześniej się położyć, może koło 23 (nie wiem jeszcze kiedy dokładnie), bo mam jutro niby na 8:10 się stawić na komisję orzekającą niepełnosprawność...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, ktoś inny, witajcie nowe osoby :papa:

acherontia-styx, kupiłam farbę

353ca61969862e16ffd6d011443bea951.jpg

Przyszedł dzisiaj gorset pocztą, kupiłam od prywatnej osoby, nie przez allegro, ale okazała się uczciwa i przysłała. Właściwie wygląda jak nowy. Czyli czasem warto nie traktować każdego jak potencjalnego złodzieja :mhm:

Dzwonił dyrektor, że mam w poniedziałek przynieść dokumenty i zaświadczenie o niekaralności, czyli jutro wycieczka do sądu. Dobrze, że nie trzeba zaświadczenia o zdrowiu psychicznym :mrgreen:

A teraz otwieram piwo, bo po pierwsze mogę, a to już niedługo, bo potem raczej nie będę miała takiego luzu, a po drugie, są urodziny mojego ulubionego wokalisty, czyli b. ważna okazja 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Jak zazdraszczam wszystkim, którym chwyta i jeszcze wychodzi taki kolor jak na obrazku! Ja dziś wzięłam w desperacji farbę Syoss, chyba jedyna której nie próbowałam. Czekam, może siostra do mnie podskoczy to mi farbnie.

filip133, To trzymam kciuki za komisję, napisz jutro jak poszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze mną jest tak, że mam ciemny blond, ale łatwo się odbarwia i jest złudzenie, że zawsze tak miało być. Tylko muszę nie używać farb ciemniejszych, droga musi być w jednym kierunku.

Swego czasu chodziłam na różne warsztaty wokalno-terapeutyczno-performerskie i jedna dziewczyna powiedziała, że jeden koleś to jest dziwny, bo podszedł do niej i mówi "twoim naturalnym kolorem włosów jest turkusowy"...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, No na komisji to nawet dobrze, że będziesz się źle czuł, nie masz tam byc świeży rześki... ;) Dlatego trzymam kciuki, bo wiem, jak ciężko jest miec stresujące wydarzenie z rana. Jutrzejszy dzień jest po prostu z kategorii do przetrwania. Dasz radę!

Do psychologa idziesz na konsultację , czy masz terapię?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi