Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A co w kinie? :) I duże jakieś kino? ;D Nie wiem w jakiej miejscowości ani nie znam Twojej płci, ale nie wnikam jeśli to nie jest coś o czym chcesz mówić :D

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś inny, :papa::papa:

A ja sie zaraz ide plumkac , zjadlam moja salatke nicejska na kolacje , pomalowalam pazuraski i ide do wanny a pozniej ksiazka. Zdecydowanie potrzebuje odprezenia.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Widzę wpadłaś na ten sam pomysł - też stwierdziłam, że ciepła kąpiel to jest to co mi jest dziś niezbędne. :smile: Nie mogę sobie relaksacji zrobic, bo mi się słuchawki rozwaliły. :(

Chyba poczytam i dziś przepisowo pójdę spac, bom wymęczona.

ktoś inny, Witaj! Dla mnie film o Amy Winehouse nie byłby dobrym pomysłem. Zdecydowanie nie mam potrzeby się bardziej dołowac.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, zaczelam Yrsa Sigurdardóttir "wez moja dusze" Na komisji bylam jakies dwa miesiace temu , nie dostalam ale nie znosze takich " przyjemnosci" .

ktoś inny, no baaaa! po calym dniu relaxing ;)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana no to mamy takie same plany na wieczor ;)

Padnieta jestem , malo spalam w nocy.

Moja sasiadka ma od wczoraj kociaka pod opieka bo to kociak siostry jej meza ktora na urlop wyjechala i dzis dwa razy kociak przyszedl do mnie na balkon :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Widzę też nosisz nieskończonośc na szyi! Tylko ja mam taką malutką na cieniutkim łańcuszku, więc łączę zawsze z drugim dłuższym łańcuszkiem z kółkiem.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, bardzo mało moich marzeń się spełnia, szczególnie tych erotycznych... xD No ale tak mi się skojarzył obrazek, a propo tego co pisałaś o twarzy :D Trochę humoru czasem uda się "wykrzesać", nawet jeśli humor jest aktualnie kiepski ;)

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, :shock: no wiesz co tego po Tobie się nie spodziewałam.

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, hejo :D Ale czego? :D To tylko takie żarty, przecież nie oczekiwałem że tak się stanie ;) Może wbrew pozorom, ale często mam zboczone poczucie humoru, choć czasem nieśmiałość to powstrzymuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, ja sobie też żartuje :lol: znów problem ze zwierzakami jak chcesz to czytać to napisze na facebooku :?

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, możesz wejść na fb i mi pisać :) Tak myślałem że Cię długo nie ma ;P A ja dziś muszę jakoś wcześniej się położyć, może koło 23 (nie wiem jeszcze kiedy dokładnie), bo mam jutro niby na 8:10 się stawić na komisję orzekającą niepełnosprawność...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, ktoś inny, witajcie nowe osoby :papa:

acherontia-styx, kupiłam farbę

353ca61969862e16ffd6d011443bea951.jpg

Przyszedł dzisiaj gorset pocztą, kupiłam od prywatnej osoby, nie przez allegro, ale okazała się uczciwa i przysłała. Właściwie wygląda jak nowy. Czyli czasem warto nie traktować każdego jak potencjalnego złodzieja :mhm:

Dzwonił dyrektor, że mam w poniedziałek przynieść dokumenty i zaświadczenie o niekaralności, czyli jutro wycieczka do sądu. Dobrze, że nie trzeba zaświadczenia o zdrowiu psychicznym :mrgreen:

A teraz otwieram piwo, bo po pierwsze mogę, a to już niedługo, bo potem raczej nie będę miała takiego luzu, a po drugie, są urodziny mojego ulubionego wokalisty, czyli b. ważna okazja 8)

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, chwyci, bo poprzednią farbę miałam podobną, a odrost jest nieduży. Pan stylista się wkurzy, ale nie będę u niego siedzieć na farbie cały dzień, bo mam co robić, niech mi tylko przody wyskubie, może jakiś byt grzywkopodobny 8)

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Jak zazdraszczam wszystkim, którym chwyta i jeszcze wychodzi taki kolor jak na obrazku! Ja dziś wzięłam w desperacji farbę Syoss, chyba jedyna której nie próbowałam. Czekam, może siostra do mnie podskoczy to mi farbnie.

filip133, To trzymam kciuki za komisję, napisz jutro jak poszło.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi