Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

No i oczywiście jak jest noc spadających gwiazd to u mnie chmury!!! :evil:

Ale podobno przedstawienie może trwac jeszcze przez najbliższe dni, może jutro się uda ( chociaż w mieście chyba słabo widac). Lubię spadające gwiazdy i lubię wypowiadac wtedy życzenia... :105:

Pierogi z jagodami zaliczone ( 50 km od domu, ale fajnie zrobic wycieczkę...)! Ale jednak, nieskromną będąc, moje lepsze. ;)

Aurora88, Ale przygoda, miałaś ze sobą telefon, że mogłaś wezwac swojego rycerza?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

A u mnie po chmurach ani widu, ani słychu...

Plateczkowa - oto moje zakupy- jak ładnie wykończona w środku spódniczka, torebka skórkowa, sprawdziłam sobie wczoraj z ciekawości w necie ile kosztuje - bagatela 175 euro :shock: , ja dałam 16 zeta. Lubię tak coś upolowac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, o zazdraszczam deszczyku :******* i trzymam kciukasy za rozmowe z pracodawcami :great::great::great: oby wszytsko dobrze poszlo!

kosmostrada, :********* piekne lowy :105::yeah::yeah: a szal boski! bardzo w moim stylu!

U mnie ukrop ciag dalszy w dodatku cos mi wyskoczylo na lokciach i swedza mnei jak cholera. Bylam przed chwila obciac grzywe i w sklepie i tyle , czekac muisze znow do wieczora zeby wyjsc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

torebka skórkowa, sprawdziłam sobie wczoraj z ciekawości w necie ile kosztuje - bagatela 175 euro :shock:

Hehe, moja mama też tak robi ;)

Piję kawę z mlekiem ryżowym, bo co zrobić, dostałam borutę za to, że spałam przy zamkniętym oknie, bo mnie nic nie wolno. Podobno to jest "moje okno". I jeszcze mi się śniło, że wyganiałam lokatorki z mieszkania, biłam je, wystawiałam im rzeczy za drzwi, koszmar :hide: Tak że no nie ma spokoju i jeszcze długo nie będzie.

Zaraz sobie odpalę muzykę i będę wystawiać książki na allegro (za symboliczną kwotę, ale musi być ruch w interesie), wczoraj zrobiłam zdjęcia okładek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest strasznie na dworzu, ale jakaś słaba jestem, nogi mnie okrutnie bolą, a przecież spacer z psem był umiarkowanej długości. Dziwny objaw somatyczny - powiązac problemy z krążeniem z psychiką? :shock: Chociaż nic mnie już nie zdziwi.

Trochę od tych spacerków ramiona mi się przyzłociły, jakiś plus słońca.

Chyba się na chwilkę położę...

A u Was jaki nastrój po południu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, no książki to wiedza... książki to wiedza nie w cenie... dziwne... trochę się z tego śmieje :smile:

platek rozy, eee... dzisiaj już jest troszeczkę chłodniej a jutro też będzie ciut chłodniej. Dzisiaj jak byłem w cieniu na polu to zawiewał czasami taki przyjemny chłodek... wczoraj tak nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajne spotkanie z przyjaciółką miałam. Terapeutycznie pogadałyśmy, pośmiałam się na głos, a rzadko to mi się ostatnio zdarza. Zmieniłyśmy nawet lokal, w jednym kawka, w drugim lemoniada. W naszej starej miejscówce wieje jak cholera i jeszcze jest tył sklepu i co chwilę ktoś podjeżdżał potwornie hałasującym wózkiem, co uznałyśmy za znak, że czas znależc nowy lokal, przynajmniej na lato.

Więc wygrzebałam się dziś z dołka, co chciałam światu ogłosic. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, cześć.

Kurczę, ale mam ostatnio zajawkę na "Metro". To był jednak wspaniały musical, młodziutka Edyta Górniak z najlepszym chyba głosem w Polsce :105: , Katarzyna Groniec, Robert Janowski, Barbara Melzer... Piękne czasy, heh. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a widzieliści jak Rutkowski się napinał w rutkowski patrol przed Górniakową? pił z jej kubka coś okropnego.

chociaż rambo też sie napinał np. w rambo 4 przed tą dobrą blondyneczką, ona namawiała go na dobrą drogę, żeby wyszedł z samotni i pomógł ludziom prześladowanym przez reżim, on się nie zgadzał kazał jej spadać, ale ona tak bardzo go namawiała, że w końcu przystał i co się okazało? jak przyszło co do czego to blondyneczka się skuliła i zaczęła piszczeć a rambo zrobił tak!

[videoyoutube=aL39jJN9hHM][/videoyoutube]

normalnie ich skosił jak trawnik. zero wahania czysta destrukcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Ojej, a gdzie Wy jesteście? Wróciłam z rynku, myślę zobaczę co u Wyspiarzy, a tu pusto... :bezradny:

U mnie pogoda świetna, zakupy zrobiłam warzywno-owocowe ( znów mnie trochę poniosło ;) ) i zaraz idę z futrzakiem do biblioteki.

Będę robic zapas sosu pomidorowego, bo pan na rynku sprzedał mi pomidorki za 2 zeta za kilo, jak wezmę wszystkie co mu zostały. Mam 2 kilo. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, dzień dobry! ;)

U mnie gorąc, dziś jade d znajomego na świecenie na te motylki, ale podobno nic ciekawego przez ten gorąc :roll:

Przy pracy przy drewnie podbiłem sobie sam oko :pirate: Ale na szczęście tylko trochę czerwone mam okolice oka...

Ogarniam wszystko, za niedługo zniknę na tydzień ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi