Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, u nas też były po 14, 10, 8, różnie. Dzisiaj udało mi się kupić u pana, co miał 4 skrzynki takich pięknych, dużych i czarnych po 6zł. Nie poszłam do tego, u którego ciągle kupuję warzywa i owoce, bo miał po 10.

A wiśnie też po 4.

Tosia, tym razem są bez mięsnej wkładki :mrgreen: niektóre tylko przez szpaki dziobnięte :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pożerając czereśnie musze mieć jeden komplet zawieszony na uchu, czuję wtedy prawdziwy smak dzieciństwa. :D

A to bardzo ciekawe,ja pamietam jak z kolegami chodzilismy do sadow z czeresniami na szaber to byly czasy :D

Nie raz uciekalismy przed wlascicielami i ich psami,ze czasem gubilo sie buty :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, chyba większość dziewczynek robi sobie kolczyki z czereśni :D ja też tak robiłam i teraz też mi się zdarza :mrgreen: wybieram najładniejsze i bach na uszy - fajna owocowa zabawa ;)

Ja już wykąpana i gotowa do spania, jeszcze trochę się poszwendam i wcześniej się położę... ziewam jak hipopotam ;)

platek rozy, to tulam Cię mocno Kochana, pocieszę Cię, bo mnie też ciągnie od 2 dni do dołu, jestem depresyjna, coraz jakiś smutek mnie ogarnia. Ale Płatuś nie dajemy się!

Buziaki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może wyłączę komputer, a może zagram w grę.

Przeglądam jeszcze newsy na PC Format.

W ciągłym konflikcie jestem.

Fajnie, że znowu swoje dni opisujecie. Lubię to czytać. Każdy dzień to taka mała historia, zazwyczaj 50x nudniejsza niż we filmie, próbuję jakoś zrozumieć, że innych chwil niż zwykłe jest mało i cieszyć się tym zwykłymi. A komuś z manią wielkości trudno się pogodzić z tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam sil.

Mam depreche i lęki caly dzien sie ciągnace.

kosmostrada, ja tez tak robilam jako dziewczynka :) robilam sobie kolczyki z czeresni:)

Nie lekaj sie,bedzie dobrze ;) z tego co czytam to widze ze jestes bardzo sympatyczna ;) dasz rade jestesmy z Toba ;) :**

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może wyłączę komputer, a może zagram w grę.

Przeglądam jeszcze newsy na PC Format.

W ciągłym konflikcie jestem.

Fajnie, że znowu swoje dni opisujecie. Lubię to czytać. Każdy dzień to taka mała historia, zazwyczaj 50x nudniejsza niż we filmie, próbuję jakoś zrozumieć, że innych chwil niż zwykłe jest mało i cieszyć się tym zwykłymi. A komuś z manią wielkości trudno się pogodzić z tym.

W co teraz grasz ? ;) ja w wolrd of tanks :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, chyba większość dziewczynek robi sobie kolczyki z czereśni :D ja też tak robiłam i teraz też mi się zdarza :mrgreen: wybieram najładniejsze i bach na uszy - fajna owocowa zabawa ;)

Ja już wykąpana i gotowa do spania, jeszcze trochę się poszwendam i wcześniej się położę... ziewam jak hipopotam ;)

platek rozy, to tulam Cię mocno Kochana, pocieszę Cię, bo mnie też ciągnie od 2 dni do dołu, jestem depresyjna, coraz jakiś smutek mnie ogarnia. Ale Płatuś nie dajemy się!

Buziaki!

Juz nyny idziesz ? ;) ja dzisiaj walcze z sennoscia,nawet sie nie polozylem po poludniu jest jakis postep ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi