Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A tych, co wiercą dziury w elewacji pobliskiego budynku pogonię z tasakiem i każdy sąd mnie uniewinni, najwyżej kilka miesięcy w Kobierzynie.

Ja bym uniewinniła! Mnie wczoraj tak obudzili, jak już o świcie usnęłam, to o 8 zaczęło się wiercenie - takie przez 15 minut, żebym całkowicie się rozbudziła i zdenerwowała. I potem cisza. Po co, dlaczego?! Dlaczego ludzie wiercą tak rano i potem przestają? Nie mogą tego przełożyć np. na 14? ._.

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tych, co wiercą dziury w elewacji pobliskiego budynku pogonię z tasakiem i każdy sąd mnie uniewinni, najwyżej kilka miesięcy w Kobierzynie.

Ja bym uniewinniła! Mnie wczoraj tak obudzili, jak już o świcie usnęłam, to o 8 zaczęło się wiercenie - takie przez 15 minut, żebym całkowicie się rozbudziła i zdenerwowała. I potem cisza. Po co, dlaczego?! Dlaczego ludzie wiercą tak rano i potem przestają? Nie mogą tego przełożyć np. na 14? ._.

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilamz rehabilitacji , popsul sie magnetronic i dzis wzielam tylko dwa z abiegi. Zebralamz a to mnostwo komplementow za perfumy :105::105: a wygrzebalam z dna szuflady resztke moich dawno uzywanych ( jak jeszcze pracowalam na etacie to uwielbialam je w czasie wiosenno letnim na sobie nosic) Dream Angels Wish65245W.jpg

Z panem dzielnicowym jestem umowiona na poniedzialek.

I jestem jakas podminowana , z takim lękiem pod skora ale i dolem.Moze z tego uzerania sie od tylu noc z tym pajacem z dolu????

Co porabiacie???

takie tam, :papa::papa::papa: ja juz opisalam a u Ciebie co???

cyklopka jest okreslony przepis ze po 22 obowiazuje cisza nocna do 6 rano wiec siedzenie na balkonie , sluchanie glosno muzyki i smianie sie nalezy do zaklocania.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilamz rehabilitacji , popsul sie magnetronic i dzis wzielam tylko dwa z abiegi. Zebralamz a to mnostwo komplementow za perfumy :105::105: a wygrzebalam z dna szuflady resztke moich dawno uzywanych ( jak jeszcze pracowalam na etacie to uwielbialam je w czasie wiosenno letnim na sobie nosic) Dream Angels Wish65245W.jpg

Z panem dzielnicowym jestem umowiona na poniedzialek.

I jestem jakas podminowana , z takim lękiem pod skora ale i dolem.Moze z tego uzerania sie od tylu noc z tym pajacem z dolu????

Co porabiacie???

takie tam, :papa::papa::papa: ja juz opisalam a u Ciebie co???

cyklopka jest okreslony przepis ze po 22 obowiazuje cisza nocna do 6 rano wiec siedzenie na balkonie , sluchanie glosno muzyki i smianie sie nalezy do zaklocania.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kamilko a Ty po co chodzisz na terapie,co ona Ci daje?

Takie pytania dziś mi postawił t. a ja nie wiedziałam co odpowiedziec

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kamilko a Ty po co chodzisz na terapie,co ona Ci daje?

Takie pytania dziś mi postawił t. a ja nie wiedziałam co odpowiedziec

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, :) juz patrze:) likier orzechowy ammmmm chociaz teraz bym nie mogla go wypic bo jak na alkoholu to z lkearstwami laczyc nie moge :bezradny::bezradny:

Lusesita Dolores, hey Asiu:******* ja na terapie poszlam po toz eby nauczyc sie radzic z lękami .I duzo mi dala i daje bo jak wiesz ja na samej terapii jestem.Bez lekarstw. I zeby dotrzec do sedna moich problemow czyli skad sie wziela nerwica i depresja u mnie i to akurat juz wiem skad :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, :) juz patrze:) likier orzechowy ammmmm chociaz teraz bym nie mogla go wypic bo jak na alkoholu to z lkearstwami laczyc nie moge :bezradny::bezradny:

Lusesita Dolores, hey Asiu:******* ja na terapie poszlam po toz eby nauczyc sie radzic z lękami .I duzo mi dala i daje bo jak wiesz ja na samej terapii jestem.Bez lekarstw. I zeby dotrzec do sedna moich problemow czyli skad sie wziela nerwica i depresja u mnie i to akurat juz wiem skad :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, no to musisz nad nimi popracowac i mysle ze to jest cel terapii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, no to musisz nad nimi popracowac i mysle ze to jest cel terapii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kamilko czy Ty przegladasz pferty pracy na Olx.pl?????

Tam jest dużo ogłoszeń.

Ja dziś dostałam prace w sekretariacie w drukarni i sprzatanie w gabinecie stomatologicznym

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kamilko czy Ty przegladasz pferty pracy na Olx.pl?????

Tam jest dużo ogłoszeń.

Ja dziś dostałam prace w sekretariacie w drukarni i sprzatanie w gabinecie stomatologicznym

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, przegladam ale ja nie mam grupy i po prostu nikt mi nie oddzwania , wysylam po kilkanascie cv tygodniowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, przegladam ale ja nie mam grupy i po prostu nikt mi nie oddzwania , wysylam po kilkanascie cv tygodniowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, Wsio w porządku. Moja ex mnie nęka wiadomościami, raz że tęskni, raz że jej dobrze itp. Generalnie chyba jest do leczenia :)

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi