Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, No i kocik generuje nowe zajęcia, nie możesz powiedzieć, że rutyna ... :D

No truskawy już opłukane schną, idę męża pogonić, żeby skrzynki na ogródek zniósł, bo nie przytacham sama. Tzn. przytachałabym, ale skończyłoby się to moimi jękami na Spamowej - ło matko, mój kręgosłup... ;)

platek rozy, Nie no, jeszcze nie ten etap, żebym tu nie buszowała... :P Za dużo mi to daje...

Chyba muszę też podskoczyć po skierowanie na rehabilitację w poniedziałek, bo u mnie kilka miesięcy czekania, a ramię zaczęło się znów odzywać. Ostatnio aż mi łzy poszły, jak nieopacznie sięgnęłam energicznie pod szafkę w łazience.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, Hej Ferduś!!! Znaczy zaklinacz kotów jesteś? ;)

isko, nic, jak idziesz na NFZ.

platek rozy, Posadziłam w skrzynkach na balkonie, nie w ogródku, bo bratki już padły. Zrobiłam fotkę kwiatuszkową, ale nie wiem jak mam na Macu ( mój lapek w naprawie, cały czas mam pracowy sprzęt) ją ściągnąć z telefonu. Jestem głąbem! :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, Ferdus ale Cie dawno nie widxialam ! Gdzie Ty sie podziewasz? Trzeba bylo kocika przygarnac o! Mialbys przyjaciela :105::105:

isko, na Nfz chodze , wiec nie mam pojecia jakie sa ceny.

kosmostrada, mirunia, Dziewczynki moje czyli popołudnie minelo na zajeciach i dzien do przodu :) U mnie w cieniu 32 stopnie to wole nie widziec ile w sloncu :hide::hide:

kosmostrada, obiecaj ze jak na swojego kompa wrocisz balkonik nam pokazesz :105::nono::mrgreen:

Ja robie na koalcje muffiny pieczarkowo cukiniowe z dodatkiem tunczyka w sosie wlasnym :mhm: mam nadzieje z e wyjda , poki co pieczry dusze

no i kregoslup mnie cos bardzo boli , chyba sie za bardzo na cwiczeniach wysililam czy jak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, No kabelek do ładowarki, zyt w styk, a potem znaleźć właściwe zdjątko, zapisac et voila. A tu mi się w ogóle nie pokazuje urządzenie ( znaczy telefon) i co?

acherontia-styx, A może do Maca można tylko ifona podlączyć?

No nic, poczekam na mojego lapka, w końcu nie oszalejecie z niecierpliwości nie widząc kwiatów w skrzynkach nał... :D

cyklopka, Nic Kochana nie piszesz, jak Ci się w aptece podoba?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, bo jak łączysz z macbook przez bluetooth inny telefon niż iphone, to musisz mieć zainstalowaną aplikację obsługująca daną markę telefonu. Jeśli masz Samsunga, to musisz najpierw zainstalować na kompie np. Samsung Kies i dopiero z poziomu tego programu połączyć się z telefonem. Jeśli posiadasz inny telefon, to analogicznie inny program dedykowany dla tych telefonów.

Często tak jest, że nawet podłaczając telefon do laptopa kablem i tak komputer go nie wykryje, ja tak mam, że jeden telefon normalnie działa a inny tej samej firmy nie jest wykrywany a to jest zależne o kilku cznników (nie będę się zagłebiać).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, a w telefonie też zainstalowałaś? I bluetooth włączyłaś (chyba, że łączysz się przez kabel). Dziwne, bo za pomocą oprogramowania nie ma opcji, żeby urządzenie nie został owykryte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mam wynik MR odcinka szyjnego kręgosłupa no i wyniknęło z niego kilka nieprawidłowości. Wprawdzie niby nerwy żadne ciskane nie są ale neurolog powiedziała, że czasem jakieś drobne odstępstwa mogą się mocno objawiać więc zaleciła masaże i ćwiczenia. Jeśli po tym nie będzie żadnej poprawy, to jednak nie to. Ale idę też na ten MR głowy bo nie zdążyłam w zeszłym tygodniu no i EEG. Raczej nic nie wykaże, ale doktor stwierdziła, że lepiej zrobić, żeby się upewnić, że to nie SM. Także póki co, nie pozostaje mi nic innego jak spróbować tych ćwiczeń i zobaczymy, czy to coś zmieni.

Poza tym, jakieś tam nieprawidłowości w próbwach błednikowych wyszły ale podobno nie związane z błednikiem tylk oczymś innym - w sumie, to nie wyjasniono mi z czym hmm...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ugh, hmm wiesz mi bardzo pomagaja cwiczenia specjalnie dobrane pod moje schorzenie kregoslupa szyjnego wiec sprobuj koniecznie . rehabilitacje tez sporo daja tylko trzeba na dobrego rehabilitanta trafic ( ja raz natrafilam na koszmarna babe ktora mi tylko stan pogorszyla ale to raz jeden mi sie tak zdarzylo)

Teraz tez jestem w trakcie rehabilitacji a codzien w domu cwicze caly rok .Trzymam kciuki zeby bylo lepiej!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dzięki. Ja znam świetnego fizjoterapeutę sportowego więc zasięgnę u niego konkretnych rad itd. Może faktycznie, to od kręgosłupa bo wiecznie mnie tam coś łupie, strzela gdy obracam głową. Zobaczymy, i tak zrobię jeszcze te kilka badańdla pewności bo już wolę się przebadać kompleksowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Bardzo apetyczne... :105:

A ja wzorem śródziemnomorskim do posiłku zasiadłam o 9 tej i był to świetny pomysł, bo dawno tyle nie zjadłam. Niestety nie fitowo jak Plateczkowa, ale swojsko - pożarłam żeberka z grilla, grzankę i michę pysznej sałaty z ogórkami prosto z ryneczku. Nie muszę nawet się zastanawiać , czy się lepiej czuję, jem - odpowiedź jest oczywista. Modlę się, aby to się utrzymało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, cześć, no, nie piszę, co w aptece, bo dużo śmiesznych ludzi, sytuacji, to bym musiała klepać cały wieczór. A jeszcze Mieliśmy Jeszcze Wizytę.

Umówiłam się z koleżanką na jutro rano, bo już czuję, że jej przykro, że w tygodniu czasu nie miałam. Idziemy na spacer, będziemy się uczyć japońskiego, tak że szaleństwo.

A ten, kolega, co ma focha, to niech ma, jego wybór. W ogóle to nie w jego stylu, ale nie poradzę. I nici z wycieczki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, Hej Ferduś!!! Znaczy zaklinacz kotów jesteś? ;)

isko, nic, jak idziesz na NFZ.

platek rozy, Posadziłam w skrzynkach na balkonie, nie w ogródku, bo bratki już padły. Zrobiłam fotkę kwiatuszkową, ale nie wiem jak mam na Macu ( mój lapek w naprawie, cały czas mam pracowy sprzęt) ją ściągnąć z telefonu. Jestem głąbem! :why:

uczę się mowy ciała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynam się grubo zastanawiać co jest z moim organizmem. Za kilka dni minie miesiąc problemów ze snem. Wczoraj nadszedł planowany dzień, gdzie ze znajomym postanowiliśmy poprawić swoje życiówki w jeździe rowerem MTB. Mimo 30-kilku stopni się udało. On padnięty poszedł spać, a ja do tej pory nie zmrużyłem oka i nie czuje zmęczenia. Chce spać do cholery...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi