Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

davin, o, to korzystacie z sezonu! U mnie dziś chłop smaży hamburgery na grillu, ja zrobię surówkę z młodej kapustki w ramach sezonowych dań. To jak zwykle i wy i my dogadzamy sobie. :)

Mdli mnie od tej migreny. Nawet jedzeniem człowiek nie może się spokojnie poekscytować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, kosmostrada, witam serdecznie :D

kosmostrada, ja, zanim udam sie na zakupy obuwia, często przeglądam w sklepach internetowych, które maja stacjonarne odpowiedniki...wówczas jestem przygotowana do zakupów...

Dzisiaj czuję się trochę lepiej, ale chciałabym jeszcze lepiej ;)

Mam trochę zajęć, więc jakoś dzień leci...

Na jutro będe gotowała dla Wnuczka zupkę z soczewicy czerwonej z kaszą jaglaną i otrębami owsianymi. Taka alternatywa dla obiadków Mamusi, ale oczywiście po uzgodnieniu z Nią :D . Chyba wstanę jutro raniutko, by była świeża...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez mam uroczystość dużą, ale w czerwcu. Na szczęście mam wszystko na ten dzień, i choć nie mogę już chodzić na wysokich obcasach, co kiedyś uwielbiałam, mam jednak szpilkopodobne butki, na niższym, niż piękna szpilka obcasie.

Ja wyznaję zasadę, że but elegancki, to but z zakrytą piętą i palcami, mimo upału...

Będzie to ślub Znajomych, oboje po przejściach, odnaleźli się po wielu, wielu latach, odnaleźli też wielkie szczęście...czyli w każdym wieku można spełnić swoje marzenia o miłości...optymistyczna historia dla nieszczęśliwych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, ***** Specjalnie przed położeniem się na chwilkę, zajrzałam, żeby zobaczyc, czy coś napisałaś. Cieszę się, że jest dziś lepiej, jutro pewnie już będziesz w formie. Ciekawa jestem tej zupy, jak będzie si, to proszę o przepis. :D

Nie mam z uporem konta na fb, a jakie doborowe grono znajomych bym miała z samego forum... ;)

Davin, Aranjani, smacznego!!! coby Wam się szparagi udały!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani moi! :papa:

jasaw, :papa: Od razu odpowiadam (co byś nie uznała za afront) ;) , nie mam konta na fb. :bezradny:

Ale jeżeli zachodzi jakaś potrzeba pisania poza forum, to zawsze zapraszam na pw i mogę podać e-maila. :D Ok?

A o zupkę też chciałam zapytać jak Davin, czy dziecko to zje? ;) ale już odpowiedziałaś, więc nie mam pytań. Z otrębami dobre dla dzieci mającymi zaparcia, poza tym wszystkie składniki zdrowe i pożywne, ciekawe jak w smaku...

kosmostrada, :papa: dzisiejsze bóle głowy to jakaś norma, bo i mnie bolała w południe... wzięłam pyralgin i ciut lepiej, ale jestem tępa :silence:

Piję sobie kawusię, bo senna jestem okrutnie i niemrawa. :bezradny:

Kochana, ciekawa jestem jakie kupisz szpilasy, bo faktycznie łatwo nie będzie, żeby były mięciutkie, dobrze wyprofilowane i za przyzwoitą cenę.

No, ale... nie zapeszajmy, mają być!

Mam takie jedne okazyjne, z zakrytą piętą i odkrytym, bardzo małym trójkącikiem na pół paznokcia, zapinane nad kostką.

Robię w nich tylko "wejścia", noga na nogę i nie ruszam się nigdzie :mrgreen: a drugie, już bardziej wygodne, też skórkowane na nieco niższym obcasie, takie już do chodzenia, oczywiście całe kryte.

Wygodny i elegancki but to podstawa dobrego samopoczucia na imprezach /i nie tylko. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi