Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

jasaw, Oj my tu mamy ciągle temat stomatologiczny ;) , przechodzi u jednej osoby, zaczyna się u drugiej... Zobaczysz Kochana jutro, czy to ucho, czy ząbek. Ja mam już tylko jedną ósemkę, pozostałe musiały opuścic moją jamę ustną. ;)

A jutro widzę fajny dzień - nowa szafa, znajomi, będzie się działo. :great: Trzymam kciuki, żeby Cię przestało bolec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dziwnie bo obiad jeszcze nie gotowy. :mrgreen: Najpierw brak prądu a później cholera wie co. Może to i lepiej bo nie wiem co z tego wyszło bo pierwszy raz robiłem. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, kosmostrada, :**********Hey Kobietki :) ale powoedziala mi psycholozka ze dlatego mi bedzie ciezej na terapii i ogolnie funkcjonowac bo mam to pozaburzenie:( sama nie wiem juz. Zmartwilam sie na maxa.

Bylam teraz w biedrze, ide zaraz plumkac sie i glowe umyc.

I do wyrka nagralam sobie wcozraj film "hanbe" wg ksiazki ktora kiedys czytalam i chce film obejrzec.

Czuje sie jak balon , mam klopoty z wlosami ic era po odstawieniu hormonkow.

jasaw, muffinki brzmia pysznie :105:

kosmostrada, Widzisz nie ejst najgorzej :) ciesze sie ze dajesz rade.

Davin, :P:P:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, To że ciężej Kochana Ci będzie, nie znaczy, że nie dasz rady przebrnąc, po prostu może potrzebujesz więcej czasu. Nie martw się.

"Hańba" Coetzee? Czytałam, ale filmu też nie widziałam.

Zapomniałam , że byłam dziś jeszcze przecież w bibliotece i mam książkę "Gdy życie boli - dyrektywy w leczeniu depresji". Zobaczymy co tam ciekawego piszą, czy warto się wczytac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Słońce moje, pójdziesz do neurologa i wszystko sprawdzi, a jak coś wyjdzie, to Ci pomoże. Dobrze wyszło, bo Cię sumiennie przebadają, a nie po łebkach , bo przecież ta Pani ma nerwicę. A może nareszcie ktoś dobierze Ci właściwe leczenie? Bądź dobrej myśli.Tylko spróbuj poszukac, jakiegoś dobrego specjalisty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kamilko, najwazniejsze, to nie nakręcać się...dziwi mnie to, że nie mając żadnych badań, opierając sie na testach, wysnuwają takie wyroki, można powiedzieć. Zamiast zasugerować, że warto byłoby, może coś jest na rzeczy, itd...nie bacząc na kondycję człowieka, mówią i psizą co im się podoba.

Mam przykre doświadczenia w tym względzie, wiem rozumiem Cię doskonale.

Żałuję, że mieszkasz tak daleko, bo ja spotkałam lekarza neurologa, który pracuje w Instytucie Neurologii i Psychiatrii, zajmujący się człowiekiem kompleksowo. Byłam u wielu specjalistów, ale ten był wyjątkowy / wizyta prywatna i niezbyt droga, jak na ceny wizyt specjalistycznych/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kamilko,to na pewno jest problem...właściwie dla normalnego człowieka, nie od przeskoczenia. Nawet jeśli człowiek zdecyduje się na prywatną wizytę, to przecież wszystkie badania też kosztują-trzeba mieć naprawdę spore pieniądze, by załatwic to szybko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, ja sie boje ze mi sie jeszcze gorzej podzieje . A taka bylam przekonana ze nic mi strasnzego w testach nie wyjdzie a teraz to ponoc nawet grupe moge dostac na to bo jest ciezko funkcjonowac z dysfunkcja procesow poznawczych, ano nic zobaczymy ,. dzis sobie chlora wezme na spanie bo znajac siebie to bede miala nocne rozkminki.

Ciekawa jestem Twojej szafy :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi