Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

"Nie podlewaj swoich strachów i nie pozwalaj im wzrastać...

Zamiast wyobrażać sobie czarne scenariusze - pomyśl jak fajnie byłoby gdyby wszystko ułożyło się po Twojej myśli...

Na początku będzie to trudne i nawyk martwienia się będzie Cię kusząco pociągał, ale jesteś mądrzejsza i silniejsza niż Twój nawyk i idę o zakład, że możesz go pokonać!" ... dla pokrzepienia cierpiących dzisiaj:!: :!::!:

Zebrec, witaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Nie podlewaj swoich strachów i nie pozwalaj im wzrastać...

Zamiast wyobrażać sobie czarne scenariusze - pomyśl jak fajnie byłoby gdyby wszystko ułożyło się po Twojej myśli...

Na początku będzie to trudne i nawyk martwienia się będzie Cię kusząco pociągał, ale jesteś mądrzejsza i silniejsza niż Twój nawyk i idę o zakład, że możesz go pokonać!" ... dla pokrzepienia cierpiących dzisiaj:!: :!::!:

Zebrec, witaj :D

Hej. Piękny cytat. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, dzięki za cytat !

cyklopka, a co będzie się działo jutro?

Jestem po rozmowie z doktorem, udało mi się dodzwonic. Niestety mały kroczek w tył - do wizyty mam wrócic do leków... :( Ale w sumie trochę mi kamień spadł z serca, bo grunt, żebym mogła do pracy pójśc, do wizyty wytrwac, a potem będziemy się martwic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mirunia, tak to z nami jest...ja dzisiaj rano też nie bez lęku wyszłam z domu...także to wszystko lubi powracać, to wiemy, jednak najważniejsze jest to, by jak najmniejszym kosztem pokonywać te straszydła :hide:

Ja nauczyłam się nawet rozluźniać mięśnie, na spacerze - to było moją zmorą, bo kiedyś stawałam sparaliżowana strachem, gdy poczułam, że coś jest nie tak i ze łzami poszukiwałam ramienia Męża. Ja wierzę, że osoby, które z pokorą walczą, starają się iść do przodu, osiągną ten cel...

Aranjani, witaj :D

Marcin2013, jest nadzieja, że kiedyś, ale niekoniecznie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z bardziej przyziemnych rzeczy, to zjadłam jajecznicę i teraz mi niedobrze bo zjadłam żółtko a po nim zawsze mi niedobrze :(.

Z mniej przyziemnych lipa dziś straszna, niestety związana z przeszłością, której zmienić się nie da :(.

jasaw, spokojnie, nie spiesz się. Przyjemnego spaceru z psiurem ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, pocieszyłbym Cię jakoś, ale wiem, że Ty nie lubisz głaskania, więc klepnę Cię tylko dość stanowczo w ten różowy tyłek i napiszę, żebyś nie poddawała się, bo przecież jutro też jest dzień. I może być zupełnie bezjajeczny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, oj Ty moje biedactwo... pomarudz sobie

a o przeszłosci staraj sie zapomniec (wiem ze to sie nie da)... albo przynajmniej staraj sie do niej nie wracac

btw... jak juz Ci kiedyspisałam... ja nie umiem pocieszać ;) ale sie staram więc docen :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi