Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, nie no, rozumiem, że ludzie mają rózną sytuację. Niemniej jednak tak czy siak trzeba starać się mieć pozytywne podejście i wierzyć w siebie i swoje siły ;). Tego życzę Tobie i wszystkim zmagającym się takimi shitami ;).

kosmostrada, luz...chociaż jedzenie już mnie męczy więc i rozmowy o tym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blah!, dokladnie :)

kosmostrada, mirunia, u mnie siostra byla , troche pogadalysmy , odsapnelam a niebawem sobie kolacje uszykuje :)

tez mam ranki fatalne , pozniej sie rozkrecam bardziej pozytywnie , a rano to telepawica lubi mnie meczyc...

Co planujecie na wieczor? Odpoczynek???

Ja sobie moze cos obejrze , poczytam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, Ferduuuuś! Jak dobrze Cię słyszec, już miałam Cię szukac! Jak się czujesz, tendencja zwyżkowa utrzymuje się?

blah!, oj to rozumiem, czasami mam takie uczucie dziury w brzuchu mimo najedzenia. Niefajne...

platek rozy, odpoczywasz już Słońce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry świątecznie!!!

Przyszłam ze śniadania tak obżarta i senna, że musiałam walnąc hiper mocną kawę i strzelic drzemkę. Niestety pogoda okropna, nie ma jak pójśc trochę spalic świątecznego tłuszczyku... :bezradny: Młody wyskakuje w przerwach między kolejnymi falami deszczu wysikac psa i tyle rodzinnego wietrzenia. Teraz czekam na mamę i ło matko kolejne podejście do stołu.

Wyczekuję już jutrzejszego dnia, zaplanowane - wyspanie się, pełen luz, malutkie obżarstwo i bardzo chętnie dłuuugi spacer, jeśli pogoda pozwoli. Jeśli nie - będzie kocykowanie, karty, tudzież inne rodzinne rozrywki i trzeba będzie spalanie świątecznych smakowitości wygenerowac w tygodniu.

Miłego wieczorku, jestem ciekawa jak Wam minął ten dzień, bo ja póki co nie narzekam, jestem stabilna. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, kosmostrada, czes. :-)

-- 5 kwi 2015, o 17:23 --

blah!, tylko ja i ty jestesmt

Y glodni

-- 5 kwi 2015, o 17:27 --

Ide so tematu n

Bialy zwiozek zero seksu i tyle jak niechcecie mnie :-P

-- 5 kwi 2015, o 17:32 --

Zawsze jetem przybity wjakie kolwiek swieta rodzine :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi