Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, wlasnie mam to samo jak susze to sie robi mi takie na glowie siano :o:bezradny: a Co bedziesz porabiala Slonce?

Ja oczywiscie lekkiego stresa juz mam przed impreza:(

jak zawsze od kiedy choruje.

Zalatana23, Hey :********* o ja tez spacerki uskuteczniam , na kije chce wrocic jak sie wypogodzi i ociepli.

A kolo Ciebie piekne sa rejony :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już po obiedzie, ciasto upieczone, jakaś taka wypompowana jestem, wszystko mnie teraz strasznie męczy... Co jest do cholery :?: Może sobie jakiś żeń szeń kupię , czy co, bo w końcu bez przesady, nie można tak funkcjonowac... :time:

Zalatana23, Hej hej, nasza spacerowiczko długodystansowa!

platek rozy, a mi się bardziej te skrzydełkowe podobają. Zawsze jak patrzę na Twoje kolczyki, to żałuję, że nie mam dwóch uszu przekłutych. :D

Mamy te jazdy przed wyjściem, ale nie można się dac francy, bo życie towarzyskie nam jest potrzebne.

mirunia, Oj żeby ból głowy Ci przeszedł! To pewnie jak zwykle ciśnienie paskudne.

Ja też mam siano na głowie, jak suszarą wydmucham... :bezradny:

hobbyturysta, Cze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, nie ma co sie forsowac :nono::nono: pozniej czlowiek tylko cierpi.

Oby bol glowy minal! Ta pogoda taka francowata :bezradny:

Zalatana23, no nie na kijach z psem to sie chodzic nie da :D zdecydowanie!

kosmostrada, Moze to jakies przesilenie wiosenne i taka oslabiona jestes?

Ciesze sie ze kolczyki znajduja u Was uznanie :uklon::uklon::uklon::oops: Te skrzydelkowe chyba i sama dla siebie zrobie takze pare bo lubie polaczenie lawy ze zlotem i mlecznym rozem

:105::105::105:

A ja robie siem , robie siem na bostwo , pomazialam pazuraski , zaraz ide makijaza trzasne i uloze wlosy , sukienka wisi juz uprasowana.

Ale i tak maly niepokoj wedruje pod skora...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Hej hej! +3 nie jest źle, chce Ci się poprawiac?

Zupa dyniowa jest si, ale powiem Ci, że z tej piżmowej wychodzi za słodka, ja wolę jednak z naszej. Piżmowa myślę że bardziej nadaje się do wypieków, no w ogóle do potraw na słodko.

platek rozy, mam nadzieję, że to wiosna mnie tak rozkłada na łopatki. Postaram się na razie w panikę nie wpadac i przeczekac, ewentualnie jakiś suplement zażyc.

A niech ten robal niepokoju po Tobie łazi, to normalne u nas, zdechnie jak wyjdziesz... :D

Chłopaki poszli na mecz, a ja popaczę na moje nabytki z targów, pokombinuję, bo na klecenie już za ciemno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, O a jakie kamienie kupilas? :105: co pieknego ?Mam nadziejez e sobie nie popsuje imprezki przez niepokoje i lęki.

cyklopka, tez dyniowa uwielbiam :********* :105::105:

Ide juz, kiecka ubrana , kozaczki tez i rajstopki cieplejsze , makijaz zrobiony .

Milego wieczoru Kochani!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, też trochę się obawiam, żeby ten żeń szeń mnie nie nakręcił. Ale może tego body maxa, mi ciśnienie może troszkę podejśc , bo mam niskie. Pomyślę...

Coś mi w lapku grzechoce, coprawda działa, ale ewidentnie coś w środku lata... :bezradny:

-- 28 mar 2015, 19:36 --

Marcin2013, dobrze się wśród babek pokręcic, to człowiek oswojony z babskimi klimatami... Znawca kobiecej duszy z Ciebie będzie! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Hej hej! +3 nie jest źle, chce Ci się poprawiac?

Zwykle mi się nie chce, ale z najpierwszego sprawdzianu z tego przedmiotu miałam piątkę, a na semestr od kilku lat nie było piątki, więc takie małe wyzwanie.

Natomiast z anatomii i fizjologii układu pokarmowego dostałam 2 i nie poprawiałam, bo to była opisówka i bym nie szczymała się tego jeszcze raz na pamięć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi