Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, Hej hej! +3 nie jest źle, chce Ci się poprawiac?

Zupa dyniowa jest si, ale powiem Ci, że z tej piżmowej wychodzi za słodka, ja wolę jednak z naszej. Piżmowa myślę że bardziej nadaje się do wypieków, no w ogóle do potraw na słodko.

platek rozy, mam nadzieję, że to wiosna mnie tak rozkłada na łopatki. Postaram się na razie w panikę nie wpadac i przeczekac, ewentualnie jakiś suplement zażyc.

A niech ten robal niepokoju po Tobie łazi, to normalne u nas, zdechnie jak wyjdziesz... :D

Chłopaki poszli na mecz, a ja popaczę na moje nabytki z targów, pokombinuję, bo na klecenie już za ciemno.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, O a jakie kamienie kupilas? :105: co pieknego ?Mam nadziejez e sobie nie popsuje imprezki przez niepokoje i lęki.

cyklopka, tez dyniowa uwielbiam :********* :105::105:

Ide juz, kiecka ubrana , kozaczki tez i rajstopki cieplejsze , makijaz zrobiony .

Milego wieczoru Kochani!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, też trochę się obawiam, żeby ten żeń szeń mnie nie nakręcił. Ale może tego body maxa, mi ciśnienie może troszkę podejśc , bo mam niskie. Pomyślę...

Coś mi w lapku grzechoce, coprawda działa, ale ewidentnie coś w środku lata... :bezradny:

-- 28 mar 2015, 19:36 --

Marcin2013, dobrze się wśród babek pokręcic, to człowiek oswojony z babskimi klimatami... Znawca kobiecej duszy z Ciebie będzie! :D

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Hej hej! +3 nie jest źle, chce Ci się poprawiac?

Zwykle mi się nie chce, ale z najpierwszego sprawdzianu z tego przedmiotu miałam piątkę, a na semestr od kilku lat nie było piątki, więc takie małe wyzwanie.

Natomiast z anatomii i fizjologii układu pokarmowego dostałam 2 i nie poprawiałam, bo to była opisówka i bym nie szczymała się tego jeszcze raz na pamięć ;)

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, też trochę się obawiam, żeby ten żeń szeń mnie nie nakręcił. Ale może tego body maxa, mi ciśnienie może troszkę podejśc , bo mam niskie. Pomyślę...

Ja brałam ten standardowy Bodymax przez miesiąc, nic mi nie skoczyło :great:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mirunia, Hej :**

ja dobrze wspominam body max plus.. po miesiacu brania czułam pełno energii i nawet spac mi sie nie chciało :D

a w domu mam masakre, ojciec pijany nas wyzywa :(

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, mirunia, to spróbuję tego body maxa, zwłaszcza jeżeli na listki można kupowac. I tak muszę do apteki podejśc po tą ziołowkę, co mi doktor polecił.

Chyba zaryzykuję, bo na razie kawę mogę znów pic, to i może po tych bodymaxach nie będzie mnie telepac.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, :D Chce Ci się te moje głupoty czytac...

Czasami aż mi wstyd, że tyle piszę o pierdołach, ale naprawdę mi to pomaga, więc wybaczcie... :uklon:

Ahma, Hej! To następna osoba za body maxem. Dobra biorę!

Przykro mi bardzo, że masz awanturę w domu... :(

-- 28 mar 2015, 20:06 --

Marcin2013, Kochany, ja tak żartem!!! Jak jestem zła, to emotek nie wstawiam. ;) Ja rzadko się gniewam. Jak na razie tylko jedna osoba na forum mnie zezłościła, ale też mi przeszło.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi