Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Megi_, hania33, pink_hope, witajcie:*********

U mnie nadal pogoda kiepska , ale przynajmniej pospalam 6 godzin.

Nie mam jednak nastroju , chcialabym zdrowa byc i swoje zycie przezywac pelniej a nie tak jak teraz.

Nie umiem sie cieszyc tym ze przeciez jakos funkcjonuje .... chce funkcjonowac jak dawniej.

Co w planach macie?

Ja zaraz ide cv w dwa miejsca zaniesc.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, przykro mi :( a co sie dzieje?????

Moze to ta aura jakas bo wiekzxosc z nas sie zle czuje.

kosmostrada, Slonce a dorwalam od kolezanki ta ksiazke Millerowej co TY kupilas i mam kolejna ksiazke do czytania :)

Ukapalam sie , umylam wlosy , wymalowalam pazury u nog i tak sie czuje do kitu i fizycznie i psychicznie.

A dzieje sie to że mieszkamy z alkoholikiem :( i to trwa juz 30 lat to znecanie sie nad nami :(

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, platek rozy, Megi_, hania33, pink_hope, dzień dobry :papa:

star-wars-han-solo-good-morning.jpg

W sumie jak mało ludzi w ciągu dnia, to może oznaczać, że cały dzień praca albo rodzina, czyli że lepiej :brawo:

Ja właśnie materiały przygotowuję dla klienta na dzisiaj.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, hey :******** masz chociaz zajecie :)

I kaska wpadnie.

Ahma, znam to z autopsji bo moj ojciec tez alkoholikiem jest , ja po prostu po smeirci mamyz abralam mlodsza siostre , jego zasadzilam o alimenty a z siostra siew yprowadzilam .

Ojca na przymusowe leczenie mozecie zglosic i ja bym to uczynila a nie czekala czy mu sie odmieni bo mu sie nie odmieni z wlasnej woli.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, ja na swoim jestem od kiedy skonczylam 19 lat. Wiem ze nie mam na kogo liczyc w zyciu wiec licze na siebie.A zrobilam tak bo wiem c w domu bylo , burdy pijackie , wyzywanie mnie i siostry , bicie .... Poszlam do pracy , na studia , zabralam siostre i wynajelysmy male jednopokojowe mieszkanie , a jako ze sie uczylysmy to nalezaly nam sie alimenty i sad nam je zasadzil.

Zal mi tylko mamy bylo ze sie nie zdobyla na taki krok tylko meczyla sie do smierci z padalcem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, Kochana ale jakie bylo wyjscie? ja sie balam do domu wracac bo nie wiedzialamw jakim stanie bedzie ojciec i czy bedzie awantura , czy mnie nie zbije znow.... Ojciec dostal kuratora bo oczywiscie nie chcial placic tych alimentow wiec kurator tego pilnowal. A ja coz , nie kocham ojca , nie po tym piekle ktore zafundowal mamie i nam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, nie ejstem typem takiej osoby ktora by sie meczyla z nim cale zycie. Walcze zawsze bo uwazam ze mam prawo byc szczesliwa.

-- 12 mar 2015, 14:01 --

Skad moje nerwice sa? z dziecinstwa tez .... Przez takiego tatusia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Podziwiam Cie że dałaś rade sie wyprowadzić. Z czego płaciłas za wynajem mieszkania?

Moja mama sie nie wyprowadzi a ja nie zostawie ja z tym bucem :(

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc laseczki :**** jutro 5 dzień terapii, dziś było wporządku, podobały mi się zajęcia muzykoterapii :D

miłego popołudnia :))) buziaki, po 1 i 2 dniu terapii byłam zryta jaka harówa...ale żeby mogło być lepiej ponoć musi być gorzej i wiem, że nie będzie tak łatwo na tej terapii sciskam

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, poszlam do pracy plus mialam pieniadze z alimentow.Bylo bardzo ciezko bo pieniazkow mialam malenko ale dalam rade i teraz patrzac z perpsktywy czasu wiem ze skoro wtedy sobie poradzilam to poradze sobie zaawsze bo musze.

amelia83, :******** ciesze sie ze dzisiejszy d zien na terapii byl fajny.

Zebrec, :papa::papa::papa: witaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Ja na razie nie dam rady pracować. Boję się.

Nie wiem, może jak moja mama zostanie przez niego pobita to zrozumie że musimy sie wyprowadzić od niego, już nie wiem co mam mysleć,boje sie

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, nie kazdy ma sile zeby odejsc , ja tego nie rozumiem bo nie potrafilabym byc z kims kto mnie krzywdzi. Nie pozwole na to nigdy. Ale to moj charakter i moje podejscie. Szkoda tylkoz e zycie sie traci przez takiego "tatusia " I "meza"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kamilko a ja uzyskałas mieszkanie w którym obecnie mieszkasz? od państwa?

Twój ojciec jeszcze żyje?

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, nie , to mieszkanie kupilam , ale mam je nie wiem jakies 5 lat , mialam okazje kupic je taniusko bo pan ktory tu mieszkal potrzebowal szybko sprzedac --- wyjezdzal do syna na stale , do Angli , mialam czesc pieniedzy po mamie reszta kredyt i mam wlasne.

A ojciec zyje , ale mam z nim maly kontakt .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, To fajnie, że Ci sie udało z tym mieszkaniem. Super.

Moja mama powiedziała ze nie zostawi alkoholikowi mieszkania. Widze że sie go boi ale nic w tym kierunku nie robi żeby odejść.

Jeszcze sprawa wyglada tak,że on opłaca wszystkie rachunki bo my z mama kasy nie mamy. Ja mam ten zasiłek z mopsu ale to jest strasznie mało.

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, no to widze tylko rade taka ze musialaby mama isc do pracy i byc samodzielna bo inaczej nic z tego nie bedzie a mieszaknie do podzialu i nawet jakbym miala sprzedac i dolozyc i kupic inne to bym tak wolala.

Tyle ze praca mamy tu jest priorytetem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mama pracuje w szkole, ale ma tyle długow że cała jej pensja idzie na długi w bankach :/

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!!!

Widzę, że dziś trudny temat na Spamowej.

Dziś dzień wlókł mi się niemiłosiernie. Bardzo źle znoszę stagnację i rutynę i mam nadzieję, że w weekend coś się będzie działo, bo nie mam skąd czerpac energii.

-- 12 mar 2015, 18:39 --

Właśnie otworzyłam gazetę w necie i co za smutna wiadomośc - Terry Pratchett nie żyje.... :( A tak liczyłam na jednak jeszcze jedną książkę ku polepszeniu humoru. Smutek...

Zadzwoniła koleżanka i umówiłam się na kawę jutro, no chociaż coś się będzie działo innego. Musiałam się zmusic do przyjęcia zaproszenia, ale wiem, że lepiej mi to zrobi niż np. sprzątanie.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi