Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY1962, a z czym masz problemy? co robisz tu na forum, czy leczysz się jakos farmakologicznie? dlaczego tu trafiłeś , jeśli nie chcesz o tym pisać to oki ;)Marcin2013, hellooo jak mama Marcin?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, hejka to powodzenia zycze, trzymaj się :)

ja wypiłam już dziś dwie małe kawki, teraz uzupełniam magnez ,mam do picia musujący

Marcin2013, a w szpiatu czy w domku jest?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wrocilam z terapii , odpoczne , zjem obiad i mykam z bura do lekarki.

amelia83, Zebrec, witajcie :*********

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :****** kochana może naprawdę zebys pomyślała nad zmiana lekarza tak jak tobie dziewczyny radziły, ta sama akcja z tym zabraniem afka była dla mnie śmieszna, ze tak zrobiła,a nie powinna ...

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10998871_787958901281613_8959869053030792811_n.jpg?oh=662e03a547ab9b382f01141e88215826&oe=5576981B&__gda__=1433680806_9ff943d00e72adaca3fe24d1ba816a06

-- 03 mar 2015, 13:30 --

amelia83, zaczelam sie rozgladac wlasnie bo po tej akcji nie mam juz do lekarki zaufania.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lecę :papa: do później :****

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Was kobietki :)

Ja dziś byłam na zakupach. kupiłam śliniaczek i gryzak dla byłej żony chłopaka ktora niedawno urodziła dzieciatko

jedziemy do gliwic w sobote

a dzis jestem u chłopaka, upieklam placek i zrobilismy obiad

pogoda sie poprawiła :D

co u was??

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:)

Co u Was słychać?

U mnie ostatnio ciężej jeśli chodzi o nerwice i lęki... Chodzę na siłownię żeby troszkę się poruszać i to mi daje siły..:) jej nie wiem czy też tak macie ale przed chwilą wymyśliłam że poslucham muzyki i jedną piosenka sprawiła że się roztelepalam i miałam lęki... Koszmar... Też tak macie? Skąd to? Dlaczego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi