Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hej

amelia83, czemu?, przez kogo? Chyba nie przez smierdziela :time:

nie chcą się zgodzić na koteczke w domu, szczególnie mama :why: a ja codziennie sprawdzam czy jej nikt jeszcze nie zaadoptował, ona czeka na mnie

a z drugiej strony to może lepiej , zebyśmy koteczkę przygarnęli po remoncie bo przed świętami remontujemy :roll: i nie chciałabym narażać jej na stres

rodzice nie stawiają mi żadnego ultimatum kot albo fajki, ale ja dla kotka jestem w stanie rzucic faje..

wróciłam i jestem :papa:

-- 28 lut 2015, 22:09 --

przyszła amelia i wszystkich wywiało :evil::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem, wróciłam, siedziałam z kuzynką i jej mężem, piwo, długie rozmowy o duchach i lekach uspokajających. Co jak co, ale przyznanie się we własnym gronie, że się ma nierówno pod czaszunią trochę pomaga.

-- 28 lut 2015, 22:24 --

A troszkę jestem skrępowana, że oni mnie tak komplementują :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, dobranoc :papa:

Obejrzałam "Zaklętych w czasie ", książki nie zdzierżyłam, jest to absolutnie najgorsza fabuła o podróżach w czasie, bo bohaterowie nie mogą i/lub nie chcą nic zrobić ze swoim losem, tak jakby wszystko i tak już się zdarzyło, co najmniej dwa razy. Rozkleiłam się dopiero jak dostrzegłam podobieństwo kolegi, który mi się podoba do aktora i do końca kontemplowałam jego podbródek i kąciki ust. Najlepsze, że nie ja pierwsza zauważyłam podobieństwo, tylko koleżanka, ale przecież nie będę jej publicznie przyznawać racji, bo to delikatnie niezręczne. Ale nie wiem, jak mam żyć z tą prawdą.

-- 28 lut 2015, 23:24 --

Niektórzy ludzie to powinni płacić grzywnę za bycie zbyt przystojnymi, o. :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, qrcze mi sie wtydaje że lepiej przez remontem,bo nawet jak bedzie miala problem z kuwetą (bo może i tak być)to przed remontem nic sie niedzieje.. Ja byłam pewna ze Twoja mama jest ZA koteczkiem.. :roll:

Marcin2013, hej

Obejrzalam ''Wyścig z czasem '' z Justinem :105: Sasiad robilna dodatek 18-nastkę ale wmiarę cicho było, pomijam dziewczynki na balkonie odpalajace jednego od drugiego i popijacące %. Dobrze że K.nie robił dyskoteki wmieszkaniu bo na pewno bym interweniowala :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani :papa::papa: :********

Wstalam z placzem u nosa.

Nic nowego w sumie.

We wtorek mam lekarke to jej powiem zeby sobie ten spamilan wsadzila .... :roll::x bo ten lek nic nie dziala tylko jakby mi wszytskie objawy a glownie depreche ponasilal.

Zaraz sie sprobuje do ladu doprowadzic, wezme moze hydre , i chce do tego schroniska pojechac.

Jakie plany na niedziele?

U mnie burasto , popaduje deszcz .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi