Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

A umiesz czynić cuda?

Cóż, w pewnych sytuacjach kobiety krzyczały przy mnie: tak, tak, o boże! Zatem może umiem czynić cuda, spróbuję chociaż! :D

Niefajnie jest patrzeć, gdy taka mała siksa ciągle się smuci. :roll:

kosmostrada, skromność kobiecego ubioru to jedna z niewielu zalet wiosny i lata. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, mam to samo, gdzieś tak w okolicach 30-tki skumałam , że albo pięknośc, albo zapalenie pęcherza i zatok... :lol:

Kolezanka właśnie wróciła z Nowego Jorku, minus 8, piździawka, a parę kobitek widziała w butach z odkrytymi palcami. Jedną w sukienuszce owinietą tylko szalem. :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A umiesz czynić cuda?

Cóż, w pewnych sytuacjach kobiety krzyczały przy mnie: tak, tak, o boże! Zatem może umiem czynić cuda, spróbuję chociaż! :D

Niefajnie jest patrzeć, gdy taka mała siksa ciągle się smuci. :roll:

Takie to i ja umiem 8)

Niefajnie jest patrzeć, gdy taki stary dziadek nazywa mnie "małą siksą" :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech, czyli jest przynajmniej jeden powód by wyprowadzić się do Nowego Jorku. :great:

-- 20 lut 2015, 18:00 --

Przecież to z czystej sympatii! Ja bym chciał, żeby ktoś mówił do mnie per "młody". :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to z czystej sympatii! Ja bym chciał, żeby ktoś mówił do mnie per "młody". :)

Pff, chciałbyś 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pff, chciałbyś 8)

No tak, człowiek z sercem na dłoni do Ciebie podchodzi, a po dupie dostaje! Ta dzisiejsza młodzież... foch.gif

Na pewno nie ode mnie, ja nie dotykam dup obcych facetów 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa:

I ja przyłączam się z gorącą herbatką, bom zmarzła... wpuszczając nieco wiosny do domu za bardzo przewietrzyłam chałupę i teraz mi zimno jak piorun. Wlazłam na trochę pod koc i popijam jakiegoś liptona waniliowo-karmelowego :shock: taki sobie, nie kocham takich perfumowanych herbat... najlepiej czarną z cytryną lub owocową.

Też nie ruszam się jeszcze bez czapki, wprawdzie zmieniłam na cienką, wiatrem podszytą, ale zawsze coś na głowie jest. :D Chronię zatoki, nie chcę brać zastrzyków, bo tak się to u mnie kończy :time:

Makabra, zakochaj się w słoneczku jednak... miłe, ciepłe, niosące radość i p/depresyjne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, fan rozbisurmaniony faktem że już bywasz i pyta kilka razy na dzień... Na całe szczęście zaczął też pytac o innych też, ostatnio martwił się o Ferdka... :D Jakby nie miał swojego fejsa :twisted:

Chociaż jeden facet, który o mnie myśli :105: Jak to "na szczęście"?! Zdrada! :silence:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no hej Kosmo! Wieczorkiem zawsze trochę lepiej, jak już po robocie w pracy i w domu. Założyłam znowu kołnierz ortop., żeby szyja odpoczęła i głowa nie dokuczała. :bezradny: ale źle mi pisać na lapku w nim... aj, i tak źle, i tak nie dobrze :time:

A co u Ciebie, ogarnęłaś chatę trochę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi