Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

a ja przy kawce ;)

byłam łazikować, w lumpku nic nie wygrzebałam (moja mama mówi 'dom mody') :mrgreen:

na poczcie i u siory w pracy pooglądać fajne ciuszki :D

u mnie się zachmurzyło

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, hellooo

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też wiosna za oknem. Co prawda jeszcze dzisiaj nie byłem na zewnątrz, ale powoli muszę się zbierać do domu. Spałem dzisiaj w domu brata, bo wyjechał na kilka dni. Lubię sobie tak od czasu do czasu spokojnie posiedzieć. ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczynki, u mnie też wiosna dzisiaj na całego!

Zaraz pakuję papiery i lecę do domku... po drodze zakupy :yeah:

amelia83, a my czasami na lumpka mówimy "Tani Armani" :mrgreen: - gdzieś nawet widziałam taki napis :D

Szkoda, że nic nie wygrzebałaś w armanim, zawsze to coś! Ale też miło spędziłaś czas :great:

Zebrec, witaj, jak tam dzisiaj?

Megi_, to do której dzisiaj pracujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Wiosną zapachniało, to mimo niedogodności u wszystkich humorki jakby lepsze! :great:

Ja też nie narzekam. Niby się nie wyspałam, ale jakoś rano łatwo się postawiłam na nogi, sensacje przed wyjściem do zniesienia.

Kawkowanie zaliczone. Wzięłyśmy z czekoladą i przyprawami. No i niestety nie dla mnie. Za bardzo było czuc czekoladę. Jednak piernikowa jest the best, no ale to smak sezonowy. Zaszalałam , bo jeszcze do tej słodkiej kawy z bitą śmietaną strzeliłam sobie gofra. A co, jak rozpusta to na całego. ;)

Teraz słońce się schowało... Ale choc troszeczku na weekend, please...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, No co ty kochana, toż to samo zdrowie! Co, lepiej jęczec w ciemnicy? :D

Tak, zdecydowanie. Nie chcę słońca, nie chcę wiosny, nie chcę świąt...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10917056_836535943072491_986314741684471585_n.jpg?oh=e5ea0c2020ab8fc2ee5d3d2a9995738a&oe=55501F21&__gda__=1435241707_f080806ae35841dd557f8c527a412071

siorbiemy? :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też mam w ulubionym dużym kubełku :yeah:

jak u Was dzisiaj kochane?

ja usiadłam z książką i herbatką

to czytam http://lubimyczytac.pl/ksiazka/122410/nigdy-i-na-zawsze :D

Edytowane przez Gość

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i_am_a_legend, dobry:) gdzie Ty mieszkasz ze ciepło ? :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi