Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Manhattan, Lip lacquer, 30K Rich & Gorgeous sobie zamowilam , za cale 3,69 , teraz bede miala cud miod zabka to w nagrode bede miala piekne , fuksjowe usta :mrgreen::mrgreen:

6.jpg

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i_am_a_legend, nawet nie chodzi o to, ze drażni ile nie rozumiem przekazu :bezradny: dla mnie lepsza rozmowa mimo, że mam osobowośc unikajacą ale już pomału pewne punkty które charakteryzują ją ulegaja degradacji :D

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, kochana spytaj tych co byli i głosowali-nerwosol był od samego poczatku i była wtedy inna nazwa

chodzi o nazwe nie o watek-nerwosol zapoczatkował wszystko a potem zmienilismy nazwe :D

..Łzy nie są oznaką naszej słabości, ale dowodem na to, że nasze serce nie wyschło i nie stało się pustynią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, jak była nazwa? Zjednoczone Stany Lekowe? Wtedy PJT to chyba założył

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, no ale nazwe comatom wymyslil , byla ankieta , pamietam jakby to bylo wczoraj ;)

kosmostrada, :********* hey :mrgreen: no trzeba sie nagradzac !jak sie czujesz??

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, to był inny watek pjt załozył a nervosol załozył nasz nerwo mafia cos takiego

to nerwosol załozył nasz watek :D

-- 19 lut 2015, 21:29 --

Zebrec, :D

..Łzy nie są oznaką naszej słabości, ale dowodem na to, że nasze serce nie wyschło i nie stało się pustynią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy raz od mojej bytności tyle tu jest na raz osób ze starej gwardii...

platek rozy, Plateczku, przetrwałam kolejny dzień! No i weekend za rogiem. Ty chyba dziś lepiej? (czytałam o Twoim wolontariacie)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja tez ze soboty sie glownie ciesze , bo chyba pojde na karcianki :mhm: dzis lepszy dzien wlasnie z racji tego sklepu .

Slonce a Ty masz jakies plany na weekend?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi